Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”Γυναίκα χωρίς όνομα’ 26/11: Tι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

”Γυναίκα χωρίς όνομα’ 26/11: Tι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

''Γυναίκα χωρίς όνομα' 26/11: Η αστυνομία κάνει ξαφνική έρευνα στο σπίτι της Μάρθας.

”Γυναίκα χωρίς όνομα’ 26/11: Τρίτη σήμερα και η σειρά ‘Γυναίκα χωρίς όνομα’ συνεχίζει με νέο επεισόδιο που θα φέρει στις τηλεοπτικές μας οθόνες καταιγιστικές εξελίξεις.  Έτσι λοιπόν σήμερα ενώ η αστυνομία ψάχνει παντού για τον Φώτη, αυτός κρύβεται στο μπαρ του Γιώργου και του Μιχάλη, γεγονός που προκαλεί την αναστάτωση της Μαρίνας και το φόβο του Γιώργου. Την ίδια στιγμή η Κάτια, με τη βοήθεια του Αργύρη, προσπαθεί να ενώσει τα κομμάτια από το παρελθόν της.

Η Κλειώ επισκέπτεται τον αστυνόμο και τον πιέζει να παρακολουθήσουν την Μαρίνα, πεπεισμένη πως αυτή θα τους οδηγήσει στην κρυψώνα του Φώτη. Η Σοφία σοκάρεται όταν παραλαμβάνει αγωγή διαζυγίου κι ένα αίτημα για την αποκλειστική κηδεμονία του παιδιού τους από τον Δημήτρη. Η αστυνομία κάνει ξαφνική έρευνα στο σπίτι της Μάρθας και βρίσκει ένα στοιχείο, που θα μπερδέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

”Γυναίκα χωρίς όνομα’ 26/11: Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

”Γυναίκα χωρίς όνομα’ 25/11: Το χθεσινό επεισόδιο της Δευτέρας

Στο χθεσινό επεισόδιο της Δευτέρας, η Μαρίνα επισκέπτεται τον Νίκο στο χωριό και από την πρώτη επαφή μαζί του αντιλαμβάνεται πως κάτι δεν πάει καλά. Η Μάρθα το πληροφορείται και νιώθει να σφίγγει ο κλοιός γύρω της. Η Έλλη λέει στον Άρη πως κοιμήθηκε με τον Χατζή και του ζητάει να φύγει από το σπίτι. Ο Αργύρης λέει στην Κάτια να μην εμπιστεύεται την Μάρθα, γιατί θέλει το κακό της.

Η Ιωάννα φοβάται πως ο Μιχάλης μπορεί να μετάνιωσε για τον γάμο, καθώς αυτός βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της Μαρίνας. Ο Δημήτρης, έχοντας στο μυαλό του ένα σχέδιο για να εκδικηθεί την Σοφία που τον απάτησε με τον Άρη, δεν της λέει πως ξέρει την αλήθεια. Η Μάρθα ευχαριστεί τον Νίκο που δεν είπε τίποτα στην Μαρίνα για τον δικό της ρόλο στην εξαφάνιση της Κάτιας, αλλά εκείνος βρίσκει ευκαιρία να της ζητήσει ένα πολύ σκληρό αντάλλαγμα.

”Γυναίκα χωρίς όνομα’ 25/11: Το τρέιλερ του χθεσινού επεισοδίου
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις