Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”Γυναίκα χωρίς όνομα” 12/11: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 12/11: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης

''Γυναίκα χωρίς όνομα'' 12/11: Ο Μιχάλης δυσκολεύεται να διαχειριστεί τον χωρισμό του.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 12/11: Τρίτη σήμερα και η σειρά ‘Γυναίκα χωρίς όνομα’ έρχεται και σήμερα, 12/11, με νέο επεισόδιο, έτοιμο να ανατρέψει τα ως τώρα δεδομένα. Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, θα δούμε ότι ο Αργύρης καταγγέλλει στον αστυνόμο του χωριού πως ο Νίκος κρατά χωρίς τη θέλησή της την Κάτια στο σπίτι του κι αυτός αναγκάζεται να επισκεφτεί το κτήμα του Νίκου για να ελέγξει την κατάσταση. Η Έλλη, απορροφημένη από την καινούργια της δουλειά στην εταιρεία, απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από τον Άρη. Την ίδια στιγμή η ψυχρότητα της Σοφίας προς τον Δημήτρη αρχίζει να κινεί τις υποψίες του.

Ο Μιχάλης δυσκολεύεται να διαχειριστεί τον χωρισμό του με την Μαρίνα, γεγονός που προκαλεί την Ιωάννα να μιλήσει στην Μαρίνα. Ο Αργύρης πηγαίνει και πάλι στο κτήμα του Αργύρη κι εκεί τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη από την Κάτια. Παράλληλα η Κλειώ αποφασίζει να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον Φώτη.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 12/11: Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

”Γυναίκα χωρίς όνομα”: Οι εξελίξεις του χθεσινού επεισοδίου (11/11)

Στο χθεσινό επεισόδιο της Δευτέρας είδαμε ότι η Μαρίνα, παρά την αντίθετη γνώμη όλων γύρω της, συνεχίζει να σπρώχνει τον Μιχάλη στην αγκαλιά της Ιωάννας, ενώ ο Αντρέας την προειδοποιεί να προσέχει και να μην εμπιστεύεται τον Χατζή. Την ίδια στιγμή, η μεγάλη ανατροπή έρχεται από την Κλειώ, που συναντά τον Φώτη, και στο πρόσωπό του αναγνωρίζει τον φονιά της μητέρας της. Αμέσως σπεύδει να ενημερώσει τον πατέρα της. Ο Νίκος εξακολουθεί να κρατάει την Κάτια στην αποθήκη σε μια προσπάθεια να την κρύψει από τον Αργύρη που συνεχίζει να την ψάχνει απεγνωσμένα. Η Σοφία απειλεί τον Άρη ότι θα αποκαλύψει τα πάντα στην Έλλη.

”Γυναίκα χωρίς όνομα”: Το τρέιλερ του προηγούμενου επεισοδίου
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις