Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Αντέλ κιλά: Αδύνατη και ανανεωμένη σε νέα εμφάνιση
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αντέλ κιλά: Αδύνατη και ανανεωμένη σε νέα εμφάνιση

Αντέλ κιλά: Η ποπ σταρ, που εμφανίστηκε άκρως ανανεωμένη στο πάρτι γενεθλίων του τραγουδιστή Drake στο Χόλιγουντ, έδειξε ξανά το πόσο αδυνάτισε.

Αντέλ κιλά: Τη νέα της εμφάνιση αποκάλυψε ξανά η τραγουδίστρια Αντέλ σε πρόσφατο πάρτι για το Halloween, με τους θαυμαστές της να μην μπορούν να πιστέψουν την αλλαγή της. Η ποπ σταρ, που εμφανίστηκε άκρως ανανεωμένη στο πάρτι γενεθλίων του τραγουδιστή Drake στο Χόλιγουντ, έδειξε ξανά το πόσο αδυνάτισε. Φορώντας ένα κατακόκκινο λεοπάρ outfit, επέλεξε να ντυθεί Κάπτεν Χουκ. Η τραγουδίστρια φορέσε ένα σέξι και στενό outfit για το spooky πάρτι. Το συνδύασε με ασορτί καπέλο, χρυσά αξεσουάρ και γάντζο στο δεξί της χέρι.

Δημοσιεύματα θέλουν την τραγουδίστρια, που χώρισε την άνοιξη μετά από επτά χρόνια γάμου, να προπονείται συστηματικά με τον γυμναστή της και να κάνει πιλάτες. Οι φήμες αναφέρουν ότι δεν ξεφεύγει καθόλου από το πρόγραμμά της και προτιμά να γυμνάζεται στο σπίτι της. Πολλές είναι επίσης οι δημοσιογραφικές διαρροές που μιλούν για επικείμενη επιστροφή της στη μουσική μέσα στο Νοέμβριο. Είτε είναι κάποιο καινούριο single, είτε νέος δίσκος, είναι σίγουρο πως όλοι αδημονούν. Ήδη πολλές καλλιτέχνιδες της μουσικής σκηνής σπεύδουν να κυκλοφορήσουν το υλικό τους. Ο λόγος; Μα φυσικά για να μην επισκιαστούν από την σίγουρη επιτυχία της Adele.

https://www.instagram.com/p/B4TjYiSFLO7/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις