Αθήνα

°C

Κυριακή

01

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”8 Λέξεις” 31/10: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της Πέμπτης
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

”8 Λέξεις” 31/10: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της Πέμπτης

''8 Λέξεις'' 31/10: Πέμπτη σήμερα και η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου συνεχίζει με ένα ακόμα επεισόδιο που θα φέρει συγκλονιστικές ανατροπές.

”8 Λέξεις” 31/10:  Σήμερα Πέμπτη η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου ‘8 Λέξεις’  έρχεται με νέο επεισόδιο και φοβερές ανατροπές. Ο Νικηφόρος εκφράζει στον Οδυσσέα την αμφιβολία του για το αν όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ηλιάνα, είναι πραγματικά ή τα φαντάζεται… Ο Μιλτιάδης βλέπει τον Λουκά να βγαίνει από το σπίτι του με έναν νεαρό και του κάνει σκηνή… Στο μεταξύ, η Ναυσικά καλεί τον Οδυσσέα και τον Μιχαήλ και τους ανακοινώνει ότι ήταν ενήμερη για την παράνομη σχέση του πατέρα τους με τη Βασιλική, καθώς το πληροφορήθηκε από τη Χρυσούλα, αμέσως μετά την εξαφάνιση του Μάρκου. Ο Άκης και η Ναυσικά ξαφνιάζονται από την επιθετική κίνηση του Νικηφόρου να κάνει συντηρητική κατάσχεση των περιουσιακών τους στοιχείων. Επίσης ο Άκης, ανακοινώνει στη Σμαράγδα την πρόθεσή του να μην αναγνωρίσει το παιδί. Τέλος, ο Οδυσσέας αποκαλύπτει στην Ηλιάνα πως η Έρση είναι έγκυος και εννοείται πως το σοκ που παθαίνει είναι μεγάλο και πρόκειται να αλλάξει τα πάντα στη σχέση τους.

8 Λέξεις 31/10: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

”8 Λέξεις” 31/10: Ο χωρισμός

Η Ηλιάνα αρνείται να ακούσει τις δικαιολογίες του Οδυσσέα και του ζητάει να μην την ξαναενοχλήσει. Το ζευγάρι χωρίζει οριστικά. Ο Οδυσσέας απογοητευμένος γυρίζει στην Κέρκυρα, όπου νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση αφάνειας του πατέρα του. Η Ρωξάνη γιορτάζει τα γενέθλια του μικρού Άγγελου, γεγονός που φέρνει ακόμα πιο κοντά εκείνη και τον Μιχαήλ. Η Σμαράγδα εξομολογείται όλη την αλήθεια στον Λουκά σχετικά με το σχέδιό της κι εκείνος στέκεται στο πλάι της χωρίς να την κρίνει.

Η Ναυσικά πιέζει τον Μιχαήλ να της πει με ποια είναι ερωτευμένος, την ίδια ώρα που ο Αλέκος προχωράει σε συμμαχία με την Κατερίνα για να ξηλώσουν τον Μιχαήλ από την αρχηγεία του κόμματος. Ο Άκης περνάει στην αντεπίθεση, αλλά η Σμαράγδα έχει προβλέψει κάθε του κίνηση. Ο Έκτορας Αντωνιάδης (Στέφανος Μιχαήλ) …εμφανίζεται στην Αθήνα και έρχεται αντιμέτωπος με μία επεισοδιακή εμφάνιση κάποιων τραμπούκων μέσα στο σπίτι του Νικηφόρου….

”8 Λέξεις” 31/10: Δείτε ολόκληρο το χθεσινό επεισόδιο
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις