Αθήνα

°C

Σάββατο

24

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες: Η Μαρία Κίτσου, “απογοητευμένη από τα ψευδή δημοσιεύματα”
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άγριες Μέλισσες: Η Μαρία Κίτσου, “απογοητευμένη από τα ψευδή δημοσιεύματα”

Άγριες Μέλισσες: Η αγαπημένη του τηλεοπτικού κοινού, Μαρία Κίτσου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv.

Άγριες Μέλισσες: H Μαρία Κίτσου είναι μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. Αν και έχει πολλές συμμετοχές σε θεατρικές παραστάσεις το κοινό την γνώρισε καλύτερα μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες». Η ίδια μίλησε στο περιοδικό 7 Μέρες Tv για τους λόγους που δεν την έχουμε δει, μέχρι σήμερα, σε πολλά σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης. «Κατ’ αρχάς, η μεγάλη μου αγάπη είναι το θέατρο. Δεύτερον, για να ασχοληθώ με κάτι, οτιδήποτε κι αν είναι αυτό, πρέπει να με προκαλέσει. Οι δουλειές που γίνονταν στην τηλεόραση ή οι προτάσεις που είχα δεν περιείχαν το στοιχείο που θα με έκανε να πωρωθώ και να πω “θέλω οπωσδήποτε να το κάνω, γιατί θα με προχωρήσει ως ηθοποιό”.

Δεν υπήρχε μια πρόκληση με την οποία ήθελα να αναμετρηθώ ή συνεργάτες με τους οποίους ήθελα οπωσδήποτε να συνεργαστώ. «Ας πούμε πως κατά κάποιον τρόπο ήταν θέμα γούστου. Μέχρι που ήρθε αυτή η πρόταση, για τις Άγριες Μέλισσες και ήταν κάτι συγκλονιστικό που μου άλλαξε όλα τα δεδομένα. Ποτέ δεν ήμουν αρνητική στην τηλεόραση, απλώς δεν είχε έρθει ποτέ κάτι τόσο καλό, ένας τόσο εξαιρετικός ρόλος, σαν να είναι βγαλμένος από το παγκόσμιο ρεπερτόριο του θεάτρου. Ένας ρόλος πολύπλευρος, με τέτοιο βάθος και εναλλαγές».

Για την έκθεση που έχετε πλέον στα Μέσα ήσασταν προετοιμασμένη; Ήμουν προετοιμασμένη. Αλλά δεν περίμενα ψεύτικα δημοσιεύματα και κατασκευασμένες ειδήσεις. Μου κάνει εντύπωση και χαίρομαι που εκτός από την τηλεόραση, η μυθοπλασία επεκτείνεται και στον δημοσιογραφικό κόσμο. Όμως παράλληλα λυπάμαι που ο κόσμος για να πουλήσει ή για να ακουστεί το όνομα του εκμεταλλεύεται τα πάντα, που αναπαράγονται ψεύτικα δημοσιεύματα χωρίς καν να ελέγξουν αν είναι αλήθεια. Με αυτό είμαι πολύ απογοητευμένη.

Άγριες Μέλισσες: Πόσες ηθοποιούς «κέρδισε» η Μαρία Κίτσου για το ρόλο της Ελένης

Ο ρόλος της Ελένης Σταμίρη στις «Άγριες Μέλισσες» αγαπήθηκε από την αρχή. Και μπορεί στην πραγματικότητα να είναι μία… μαύρη χήρα (αφού σκότωσε με τη βοήθεια των αδελφών της, τον σύζυγό της Σέργιο Σεβαστό), η «Ελένη» ή «Λενιώ» κατέκτησε το κοινό και έγινε από τους αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς. Βέβαια, σε αυτό έχει παίξει μεγάλο ρόλο και η ίδια η Μαρία Κίτσου, που την υποδύεται. Η ηθοποιός με την ερμηνεία της έχει απογειώσει το ρόλο, ενώ έχει αφήσει το δικό της στίγμα σε αυτόν. Και να σκεφτεί κανείς πως για το ρόλο της Ελένης Σταμίρη, οι άνθρωποι της σειράς είδαν 15 ηθοποιούς. Για να τον κερδίσει τελικά, η Μαρία Κίτσου.

Τα κάστινγκ κράτησαν αρκετούς μήνες και είδαν μέσα στο διάστημα αυτό πολλούς ηθοποιούς. Κάποιοι από τους πρωταγωνιστές έκλεισαν αμέσως και κάποιοι όχι, αφού χρειάστηκε να δουν πολλές υποψηφιότητες μέχρι να καταλήξουν σε αυτόν που ταίριαζε στον ρόλο.

Ποια είναι η Μαρία Κίτσου που μας καθηλώνει στις “Άγριες Μέλισσες”
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις