Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζέιμς Μποντ ταινία: Τρεις διαφορετικές εκδοχές για το φινάλε
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζέιμς Μποντ ταινία: Τρεις διαφορετικές εκδοχές για το φινάλε

Τζέιμς Μποντ ταινία: Την είδηση πως η παραγωγή της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ «No Time to Die», γύρισαν τρεις διαφορετικές εκδοχές για φινάλε, επικαλέστηκε η Mirror.

Τζέιμς Μποντ ταινία: Την είδηση πως η παραγωγή της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ «No Time to Die», γύρισαν τρεις διαφορετικές εκδοχές για φινάλε, επικαλέστηκε η Mirror. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η παραγωγή γύρισε τρεις διαφορετικές σκηνές για το τέλος της ταινίας, ώστε να μην υπάρξουν διαρροές προς το κοινό. Ο σκηνοθέτης, Κάρι Φουκουνάγκα, είπε πως μόνο αυτός γνωρίζει το πως τελειώνει η ταινία, καθώς κανείς, ούτε ο πρωταγωνιστής, Ντάνιελ Κρεγκ, γνωρίζει το ποιο θα είναι το τέλος. «Όλοι είναι στο σκοτάδι, το μυστικό κρατείται καλά», ανέφερε στην εφημερίδα, άνθρωπος που εργάστηκε για την ταινία και δεν κατονομάζεται.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η παραγωγή γύρισε τρεις διαφορετικές σκηνές για το τέλος της ταινίας, ώστε να μην υπάρξουν διαρροές προς το κοινό. Ο σκηνοθέτης, Κάρι Φουκουνάγκα, είπε πως μόνο αυτός γνωρίζει το πως τελειώνει η ταινία, καθώς κανείς, ούτε ο πρωταγωνιστής, Ντάνιελ Κρεγκ, γνωρίζει το ποιο θα είναι το τέλος. «Όλοι είναι στο σκοτάδι, το μυστικό κρατείται καλά», ανέφερε στην εφημερίδα, άνθρωπος που εργάστηκε για την ταινία και δεν κατονομάζεται. Σε άλλο περιστατικό που συνέβη πριν από περίπου δύο εβδομάδες, προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση, όταν η RAF, (Πολεμική Αεροπορία της Βρετανίας) εντόπισε ένα όχημα το οποίο έμοιαζε να έχει μέσα πυροτεχνήματα και εκρηκτικά.

 Τζέιμς Μποντ ταινία: Το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας

 Τζέιμς Μποντ ταινία: Τραυματίστηκε μέλος της παραγωγής κατά την διάρκεια των γυρισμάτων

Η παραγωγή το είχε ξεχάσει στο σημείο όπου γυρίζονταν οι σκηνές με πυρομαχικά, με την Αεροπορία να προχωρά σε εκκένωση της περιοχής (απομακρύνθηκαν 400 άτομα), φέρνοντας και ειδικά σκυλιά για την ανίχνευση εκρηκτικών μηχανισμών. Τέλος, αναστάτωση προκλήθηκε από τρεις εκρήξεις που έγιναν εκτός χώρου γυρισμάτων από λάθος ενός κασκαντέρ. Ο οργανισμός ασφάλειας της Βρετανίας βρέθηκε στα γυρίσματα, καθώς από τις εκρήξεις τραυματίστηκε ελαφρά ένα μέλος της παραγωγής, ενώ δημιουργήθηκε μία μεγάλη τρύπα στο έδαφος. Η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Απριλίου του 2020.

Tζέιμς Μποντ ταινία: Η ‘ήρεμη’ ζωή στην Τζαμάικα

O Μποντ έχει αφήσει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί γρήγορα, όταν ένας παλιός του φίλος, ο Φίλιξ Λέιτερ της CIA, θα εμφανιστεί ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που έχει πέσει θύμα απαγωγής αποδεικνύεται πιο δύσκολη απ’ ότι αναμένονταν και θα οδηγήσει τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού» ο οποίος είναι εξοπλισμένος με μια επικίνδυνη νέα τεχνολογία. Η νέα παραγωγή του 007 θα έχει τη βάση της στα Pinewood Studios της Αγγλίας και τα γυρίσματα θα γίνουν στο Λονδίνο, στην Ιταλία, στην Τζαμάικα και τη Νορβηγία.

Οι παραγωγοί Γουίλσον και Μπρόκολι δήλωσαν: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα επιστρέψουμε στην Τζαμάικα με το Bond 25, με την πέμπτη συμμετοχή του Ντάνιελ Κρεγκ στη σειρά ταινιών του 007, εκεί που ο Ίαν Φλέμινγκ δημιούργησε τον εμβληματικό χαρακτήρα, και που γυρίστηκαν το «Dr No» και το «Ζήσε και Άσε τους Άλλους να Πεθάνουν» (Live And Let Die). Το σενάριο υπογράφει ο Νιλ Πούρβις μαζί με τον Ρόμπερτ Γουέιντ, τον Σκοτ Ζι Μπερνς, τον Κάρι Τζότζι Φουκουνάγκα και την Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ. Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας είναι ο Λάινους Σάντγκρεν στη διεύθυνση φωτογραφίας, ο Τομ Κρος και ο Έλιοτ Γκράμ στο μοντάζ,ο Μαρκ Τίντσλει στο σχεδιασμό παραγωγής, η Σούτιρατ Λάρλαρμπ στα κουστούμια, ο Ολίβιε Σνάιντερ στην οργάνωση κασκαντέρ, ο Λι Μόρισον βοηθός οργάνωσης κασκαντέρ, ο Τσάρλι Νομπλ στα ειδικά εφέ, ο Κρις Κορμπουλντ στα μηχανοκίνητα και στο casting η Ντέμπι Μακ Γουίλιαμς.

Tζέιμς Μποντ ταινία: Έσπασαν τα ρεκόρ εισπράξεων στην Αγγλία

Το «Spectre», η 24η ταινία του Τζέιμς Μποντ σημείωσε τεράστια επιτυχία στο box office, ανοίγοντας στο #1 σε 81 χώρες σε όλον τον κόσμο, ανάμεσά τους οι Ηνωμένες Πολιτείες, σημειώνοντας κέρδη 880 εκατομμυρίων δολαρίων (στην Ελλάδα έφτασε τα 490.000 εισιτήρια). Η ταινία σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ εισπράξεων στην Αγγλία, με το μεγαλύτερο 7ήμερο άνοιγμα στο box-office με 63.8 εκατομμύρια. Το «Skyfall», η 23η ταινία της σειράς, εισέπραξε 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως (στην Ελλάδα 580.000 εισιτήρια). Η ανακοίνωση της έναρξης των γυρισμάτων για το Bond 25 ανακοινώθηκε σε live streaming στα επίσημα social κανάλια της 007.com, Twitter, YouTube, Facebook.

Tζέιμς Μποντ ταινία: Δείτε σκηνές από τα γυρίσματα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις