Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / «Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 10: Τι θα δούμε τη Δευτέρα 14/10
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 10: Τι θα δούμε τη Δευτέρα 14/10

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 10: Η σειρά του ΑΝΤ1 έχει αποκτήσει φανατικούς τηλεθεατές και όλοι σχολιάζουν το υψηλό επίπεδο παραγωγής και υποκριτικής.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 10: Η δραματική σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφει τη Δευτέρα (14/10) με νέο επεισόδιο και απρόσμενες εξελίξεις. Η επιτυχημένη σειρά «κέντρισε» αμέσως το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης, γεγονός που προκάλεσε ανακατατάξεις στην prime time. Συγκεκριμένα, δυο από τα πιο δημοφιλή προγράμματα του ΣΚΑΪ αλλάζουν ώρα και μέρα προβολής ώστε να μην χρειάζεται το τηλεοπτικό κοινό να διαλέξει ανάμεσα σε αυτά και τις «Άγριες Μέλισσες».

Οι σειρές «Λόγω Τιμής» και «Θα γίνει της Πολυκατοικίας», τα οποία μεταδιδόντουσαν κάθε Δευτέρα το πρώτο, και κάθε Τρίτη – Τετάρτη το δεύτερο, στην prime time «μετακομίζουν» σε άλλη μέρα. Συγκεκριμένα το «Λόγω Τιμής» πλέον θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 23.00 ενώ η Πολυκατοικία αναμένεται να προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα, κάθε Παρασκευή στις 21.00. Η νέα δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, ήρθε στο νέο του πρόγραμμα και φιλοδοξεί να κάνει τη μικρή οθόνη, μεγάλη με μία δυνατή ιστορία και μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών, με κινηματογραφική αισθητική, πολυπρόσωπο καστ και διακεκριμένους συντελεστές.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 10: Τι θα δούμε απόψε

Ο Δούκας και η Μυρσίνη σοκαρισμένοι από την ανακοίνωση του Νικηφόρου ότι θα παντρευτεί την Ασημίνα, προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη, χωρίς  επιτυχία. Η Ασημίνα όμως δεν είναι σίγουρη ότι έχει πάρει τη σωστή απόφαση και μετά από πιέσεις της Ελένης και της Δρόσως, δέχεται να γνωρίσει το προξενιό της Ρίζως. Ο Νέστορας είναι αποφασισμένος να βρει απαντήσεις. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης για όσα ξέρει; Στο σπίτι του Μιλτιάδη, ένα σημαντικό γεγονός έρχεται να τους βγάλει από το πένθος, καθώς η Θεοδοσία πιστεύει πως είναι έγκυος. Ο Κυπραίος προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια της Ελένης και καταφέρνει να μπει στο σπίτι της όπου ανακαλύπτει ένα σημαντικό στοιχείο. Μπορεί αυτό, να προδώσει το μυστικό των τριών αδερφών;

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις