Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”8 Λέξεις” 9/10: Τι θα δούμε σήμερα, Τετάρτη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

”8 Λέξεις” 9/10: Τι θα δούμε σήμερα, Τετάρτη

''8 Λέξεις'' 9/10: Η Έρση βλέπει την Ηλιάνα να βγαίνει από το δωμάτιο του Οδυσσέα στο ξενοδοχείο στη Ρώμη.

”8 Λέξεις” 9/10: Η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, ”8 Λέξεις”, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού, έρχεται απόψε με νέο επεισόδιο και απρόσμενες εξελίξεις. Η Έρση έχει δει την Ηλιάνα να βγαίνει από το δωμάτιο του Οδυσσέα στο ξενοδοχείο, στη Ρώμη… Προφασίζεται μια δικαιολογία και φεύγει αμέσως για Ελλάδα. Ο Οδυσσέας πιστεύει ότι πια είναι ελεύθερος να ζήσει χαρούμενες στιγμές με την Ηλιάνα, αφού δεν του περνάει καθόλου απ’ το μυαλό το τι πρόκειται να κάνει η Έρση. Στο μεταξύ, ο Άκης από τη Ρώμη και ο Μιχαήλ στην Αθήνα ανταλλάσσουν απειλές, ενώ ο Άκης δεν διστάζει να απειλήσει και τη Ναυσικά, καθώς θεωρεί ολόκληρη την  οικογένεια υπεύθυνη για την εξαφάνιση της κόρης του.

Η Ρωξάνη και ο Αλέκος έρχονται ακόμα πιο κοντά και μια εpωτική ιστορία ξεκινάει ανάμεσά τους, ενώ η Ευγενία παίζει το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι με τον ανυποψίαστο Δημήτρη. Ο Φοίβος προσεγγίζει την υπάλληλο της τράπεζας και τη φλερτάρει, προχωρώντας το σχέδιο με το ριφιφί. Κι ενώ ο Αλέκος καταφέρνει να βρει το πλαστογραφημένο έγγραφο που χρησιμοποίησε η Ηλιάνα, η Έρση τηλεφωνεί στον Μιχαήλ. Ο Αλέκος υποψιάζεται πως η πλαστογράφηση της υπογραφής του Μιχαήλ είναι δουλειά της οικογένειας Αρώνη και το λέει ανοιχτά σε Ναυσικά και Μιχαήλ.

”8 Λέξεις” 9/10: Η τυχαία συνάντηση Άκη – Οδυσσέα και Ηλιάνας στη Ρώμη

Μια άκρως ενδιαφέρουσα φωτογραφία πέφτει στα χέρια του Σίμου και χωρίς δεύτερη σκέψη την ανεβάζει στο σάιτ του. Ο Οδυσσέας κάνει ένα δώρο στην Ηλιάνα που συμβολίζει την αγάπη τους, κάτι πολύ δικό τους… Ο Νικηφόρος κάνει μια τελευταία κρούση στην Εύα, πέφτει όμως σε τοίχο. Ο Λουκάς επισκέπτεται την Ιφιγένεια και “στριμώχνει” τον Σπύρο κάνοντας τους αδιάκριτες ερωτήσεις. Ο Μιχαήλ εκβιάζει την Εύα και της ζητάει να μαζέψει τον Σίμο λόγω αυτών που ανεβάζει στο σάιτ του. Λίγο αργότερα, ο Άκης πέφτει πάνω στον Οδυσσέα που είναι μαζί με την Ηλιάνα στη Ρώμη! Ο Αλέκος πάει στο ΚΕΠ Κέρκυρας και ζητάει εξηγήσεις για την πλαστογραφία από την υπάλληλο.

”8 Λέξεις” 9/10:Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις