Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άστεγη σοπράνο: Συγκλόνισε στο μετρό με την ερμηνεία της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άστεγη σοπράνο: Συγκλόνισε στο μετρό με την ερμηνεία της

Άστεγη σοπράνο: Μία άστεγη έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω ενός βίντεο που την δείχνει να τραγουδά μία άρια του Πουτσίνι.

Άστεγη σοπράνο: Αστυνομικός στο Λος Άντζελες μαγεύτηκε από την φωνή της 52χρονης άστεγης σοπράνο που βρήκε να τραγουδά σε σταθμό του μετρό της πόλης των Αγγέλων. Το βίντεο που ανέβηκε στο Twitter του αστυνομικού τμήματος του Λ.Α. συνοδευόταν από κείμενο που ανέφερε: “4 εκατομμύρια άνθρωποι αποκαλούν το Λος Άντζελες σπίτι τους. 4 εκατομμύρια ιστορίες, 4 εκατομμύρια φωνές. Κάποιες φορές, πρέπει απλά να σταματήσεις για να ακούσεις μία από αυτές, να ακούσεις κάτι όμορφο. Αρχικά η γυναίκα δεν στάθηκε δυνατό να ταυτοποιηθεί, όμως τοπικός τηλεοπτικός σταθμός την εντόπισε. Είναι η Έμιλι Ζαμούρκα, η οποία έφτασε στις ΗΠΑ από την Ρωσία σε ηλικία 24 ετών.

Όπως είπε βρέθηκε άστεγη στον σταθμό του μετρό ως απόρροια προβλημάτων υγείας και έπαιζε βιολί στους δρόμους του Λος Άντζελες, μέχρι που της το κλέψανε πριν από τρία χρόνια. Της αρέσει, είπε, να τραγουδάει στον υπόγειο, λόγω της ηχητικής. Όνειρό της να μπορέσει να ξαναδουλέψει στον χώρο της μουσικής. Μερικοί μπορεί να το αποκαλέσουν τύχη άλλοι κάρμα και άλλοι, φυσικό επακόλουθο. Το tweet του αστυνομικού, όμως, έδωσε στην Έμιλι δημοσιότητα που χρειαζόταν αφού η τύχη δεν άργησε να της χαμογελάσει. Σύμφωνα με το TMZ, ένας μουσικός παραγωγός υποψήφιος για Grammy, Τζόελ Ντιάμοντ, πρόσφερε στην ταλαντούχα γυναίκα δισκογραφικό συμβόλαιο που υπόσχεται ένα νέο άλμπουμ στην σοπράνο του μετρό, το οποίο θα ονομάζεται «Paradise».

Άστεγη σοπράνο: Την έκλεψαν και την έδιωξαν από το σπίτι

Η Έμιλι Ζαμούρκα, ήδη από αρκετά παλιά ήταν βιολίστρια και πιανίστρια ενώ ξέρουμε ακόμα ότι μεγάλωσε στη Ρωσία. Το 1992 μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να εκπληρώσει το όνειρό της, το οποίο φυσικά και με τέτοιο ταλέντο, ήταν να γίνει τραγουδίστρια. Ένα ατυχές συμβάν όμως, 3 χρόνια πριν, της ανέτρεψε τη ζωή. Πιο συγκεκριμένα όταν της κλάπηκε το βιολί το 2016, έμεινε στο δρόμο αφού πέρα απ’ αυτό την έδιωξαν από το διαμέρισμά της μόλις σταμάτησε να πληρώνει τους λογαριασμούς του σπιτιού όπου και έμενε. «Μου έκλεψαν το βιολί μια μέρα που έπαιζα στο κέντρο και τότε άρχισαν όλα μου τα προβλήματα», δήλωσε η ίδια.

Συμπληρώνει ακόμα ότι: «Αν είναι θέλημα του Θεού να αλλάξει η ζωή μου θα ευχαριστήσω τον οποιονδήποτε που θελήσει να με βοηθήσει να φύγω από τους δρόμους και να έχω το δικό μου σπίτι και το δικό μου βιολί». Βέβαια ο μουσικός παραγωγός που της έκανε την πρόταση για ένα άλμπουμ δεν έχει λάβει ακόμα κάποια απάντηση. Αν και δεν είναι γνωστό αν η Έμιλι θα δεχτεί την πρόταση ή όχι, το σίγουρο είναι πως ξαφνιάστηκε ευχάριστα με την πρόταση και δεν μπορούσε να πιστέψει στην τύχη της.

Δείτε απόσπασμα από την ερμηνεία της εντός του σταθμού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις