Αθήνα

°C

Τρίτη

22

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κότσιρας για Μαχαιρίτσα: «Σ’αγαπώ και μου λείπεις πολύ»
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κότσιρας για Μαχαιρίτσα: «Σ’αγαπώ και μου λείπεις πολύ»

Κότσιρας για Μαχαιρίτσα: Ο θάνατος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στα 63 του χρόνια αποτέλεσε σοκ για πολλούς καλλιτέχνες.

Κότσιρας για Μαχαιρίτσα: Με μια ανάρτηση στο Instagram, ο Γιάννης Κότσιρας απευθύνθηκε στον συνάδελφο και φίλο του, όπως τον αποκαλεί, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που έφυγε από τη ζωή στις 9 Σεπτεμβρίου. Όπως και δεκάδες καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, έτσι και ο Γιάννης Κότσιρας μοιάζει απαρηγόρητος από τον ξαφνικό θάνατο του καλλιτέχνη. «Δεν μπορώ να γράψω μεγαλόσχημα πράγματα» γράφει ο ερμηνευτής πλάι σε μια φωτογραφία του με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. «Ήσουν και είσαι το φιλαράκι μου. Με την πελώρια αγκαλιά και τις συνεχείς ανησυχίες, αμφισβητήσεις, εμπνεύσεις. Και ίσως ακούγεται υπερβολικό αλλά για μένα ο χρόνος σταμάτησε φίλε» γράφει στη συνέχει και προσθέτει: «Η 9η Σεπτεμβρίου του 2019 θα κρατήσει καιρό… Όπως και για όλους όσους σε γνώρισαν».

«Και ένα να ξέρεις. Η Ελένη και η Μαρία Κλάρα δεν θα είναι ποτέ μόνες τους. Όπως ακριβώς μου το είχες πει. Οι φίλοι σου είμαστε όλοι εδώ» αναφέρει συνεχίζοντας, απευθυνόμενος σε β’ πρόσωπο στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ο Γιάννης Κότσιρας. «Σε θυμάμαι έτσι. Με μια ξεκούρδιστη, κιθάρα. Γελαστό, θυμωμένο και χαρούμενο. Σ’αγαπώ και μου λείπεις πολύ…» κλείνει ο τραγουδιστής. Ο γνωστός τραγουδοποιός, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας πέθανε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 63 ετών τα ξημερώματα της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου, στο σπίτι του στον Πτελεό Μαγνησίας. Η κόρη του ήταν αυτή που τον βρήκε και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, με τους γείτονες να λένε πως την άκουσαν να φωνάζει «Βοήθεια, βοήθεια, σώστε με».

Κότσιρας για Μαχαιρίτσα: Το πολύ συγκινητικό ποστ

View this post on Instagram

Δεν μπορώ να γράψω μεγαλόσχημα πράγματα. Ήσουν και είσαι το φιλαράκι μου. Με την πελώρια αγκαλιά και τις συνεχείς ανησυχίες, αμφισβητήσεις, εμπνεύσεις. Και ίσως ακούγεται υπερβολικό αλλά για μένα ο χρόνος σταμάτησε φίλε. Η 9η Σεπτεμβρίου του 2019 θα κρατήσει καιρό… Όπως και για όλους όσους σε γνώρισαν. Και ένα να ξέρεις. Η Ελένη και η Μαρία Κλάρα δεν θα είναι ποτέ μόνες τους. Όπως ακριβώς μου το είχες πει. Οι φίλοι σου είμαστε όλοι εδώ. Σε θυμάμαι έτσι. Με μια ξεκούρδιστη, κιθάρα. Γελαστό, θυμωμένο και χαρούμενο. Σ'αγαπώ και μου λείπεις πολύ…

A post shared by Yannis Kotsiras (@yanniskotsiras.official) on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις