Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Αντζελίνα Τζολί τατουάζ: Αποκαλύπτεται στον φακό του Λουμπέσκι
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αντζελίνα Τζολί τατουάζ: Αποκαλύπτεται στον φακό του Λουμπέσκι

Αντζελίνα Τζολί τατουάζ: H 44χρονη σταρ του Χόλιγουντ ποζάρει στον φακό του διάσημου φωτογράφου για χάρη ενός διαφημιστικού.

Αντζελίνα Τζολί τατουάζ: Η Αντζελίνα Τζολί πρωταγωνιστεί στη διαφήμιση της νέας καμπάνιας του Mon Guerlain Intense, που σκηνοθετεί ο βραβευμένος με Όσκαρ Μεξικανός φωτογράφος Εμάνουελ «Τσίβο» Λουμπέσκι. Η 44χρονη ηθοποιός, βρίσκεται ξαπλωμένη σε σατέν σεντόνια, ενώ κοιτά με αισθησιακό βλέμμα τον φακό, δείχνοντας να απολαμβάνει τη μυρωδιά του αρώματός της.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να είχε αποσυρθεί μετά το σκανδαλώδες διαζύγιο της με τον Μπραντ Πιτ, όμως οι τελευταίες κινήσεις της Αντζελίνα Τζολί δείχνουν ότι είναι έτοιμη να επιστρέψει στη δουλειά της και να ξαναδιεκδικήσει τη θέση της στην χολιγουντιανή αγορά.

Η σέξι διαφήμιση και τα τατουάζ

Ως πρόσωπο της Guerlain ποζάρει στην νέα της καμπάνια για το άρωμα «Mon Guerlain Intense» και σ’ ένα σποτάκι που υπενθυμίζει ότι πριν από όλους τους υπόλοιπους ρόλους της ζωής και της καριέρας της, ήταν πάντα ένα σέξι αγρίμι. Στο βίντεο η Αντζελίνα Τζολί κρύβει τα επίμαχα σημεία με ένα σεντόνι, αφήνοντας ακάλυπτη την πλάτη της.

Σε αυτή φαίνονται τα τατουάζ που κοσμούν το κορμί της. Χαμηλά στην πλάτη της υπάρχει ένα τατουάζ με μία τίγρη που «χτύπησε» στην Μπανγκόκ το 2004. Η ουρά της τίγρης καλύπτει ένα παλιό τατουάζ με το μπλε παράθυρο. Το τατουάζ έγινε με τον παραδοσιακό ταϊλανδέζικο τρόπο με βελόνα χειρός.

Το βουδιστικό ξόρκι

Στην αριστερή ωμοπλάτη έχει βουδιστικό ξόρκι γραμμένο στη γραφή Χμερ, στη γλώσσα της Καμπότζης. Το έκανε για να προστατεύσει από την κακή τύχη την ίδια και τον υιοθετημένο της γιο Μάντοξ. «Κάνε τους εχθρούς σου να τρέξουν μακριά σου. Εάν αποκτήσεις πλούτη, να παραμείνουν πάντα δικά σου. Η ομορφιά σου να είναι σαν αυτή της θεάς Apsara. Όπου κι αν βρεθείς, πολλοί να σε παρακολουθούν, να σε υπηρετούν και να σε προστατεύουν, γύρω σου και απ’ όλες τις πλευρές», γράφει.

Εκεί που γεννήθηκαν τα παιδιά της

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα τατουάζ της πλάτης της είναι οι γεωγραφικές συντεταγμένες των περιοχών που γεννήθηκαν τα παιδιά της: Καμπότζη για τον Μάντοξ, Αιθιοπία για την Ζαχάρα, Ναμίμπια για την Σίλο, Βιετνάμ για τον Παξ Τιέν και Γαλλία για τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν. Ψηλά στην πλάτη της υπάρχει η φράση «Know Your Rights», με γκόθικ γραμματοσειρά, που είναι ο τίτλος ενός αγαπημένου της τραγουδιού.

Το βίντεο της καμπάνιας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις