Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Eurovision 2019: Το Twitter δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο – Ο ανιψιός του Σώρρα, το Σαν Μαρίνο και ο Κόκοτας
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Eurovision 2019: Το Twitter δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο – Ο ανιψιός του Σώρρα, το Σαν Μαρίνο και ο Κόκοτας

Eurovision 2019: Οι χρήστες του Twitter έχουν άποψη για όλα κι όταν άρχισε ο ημιτελικός της Eurovision έπιασαν τα κινητά.

Eurovision 2019: Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα ο α’ ημιτελικός της Eurovision και οι πρώτες 10 χώρες πήραν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης του αποτελέσματος, η Κατερίνα Ντούσκα άκουσε πρώτη το «Ελλάδα» από το στόμα των παρουσιαστών και έτσι χαλάρωσε, περιμένοντας να μάθει ποιοι άλλοι θα περάσουν στον τελικό του 64ου διαγωνισμού της Eurovision. Η Κατερίνα Ντούσκα ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision και μάγεψε με το Better Love, εντυπωσιάζοντας κοινό και τηλεθεατές.

Τα στοιχήματα το είχαν προβλέψει πως η Κατερίνα Ντούσκα θα είναι μέσα στην 10άδα των χωρών που θα περάσει, δίνοντάς της, μάλιστα, και τη μικρότερη απόδοση. Στον μεγάλο τελικό θα βρεθεί και η Τάμτα, η οποία ανέβηκε πρώτη στη σκηνή της Eurovision. Η εκπρόσωπος της Κύπρου έκανε τους πάντες να μπουν σε ρυθμούς Replay. Η Τάμτα ήταν πολύ λαμπερή αν και αυτό που φορούσε δεν τρέλανε τους Βρετανούς, οι οποίοι σοκαρίστηκαν με το εσώρουχο που φορούσε, καθώς έμοιαζε σαν να είναι γυμνή.

Φυσικά, όλη η βραδιά της Eurovision πέρασε από «κόσκινο» από τους τηλεθεατές, οι οποίοι σχολίασαν τα πάντα μέσω Twitter.

Είναι τόσο χλιαρό το τραγούδι της Φινλανδίας που λιώνουν οι πάγοι του σκηνικού

Οι Ισλανδοί ξενέρωσαν την ζωή τους που περάσαν εντωμεταξύ

Ενθουσιασμός Ισλανδών = Ενθουσιασμός Κοκκινάκη

Λορντι από τα λίντλ οι Ισλανδοί

Η Σέρβα μοιάζει με τη Νάνσυ Αλεξιάδη

Ο γείτονας έπαιξε 10 ευρώ να περάσει το Σαν Μαρίνο και τώρα ετοιμάζεται να αγοράσει το διπλανό οικόπεδο

Το Σαν Μαρίνο δε μπορεί να βγει να πανηγυρίσει στις δρόμους διότι κ οι 50 κάτοικοι είναι στον διαγωνισμό

https://twitter.com/kiriaKarntinale/status/1128412274383839238?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1128412274383839238&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fzoi%2Feurovision-2019-ta-sholia-sto-twitter

Eurovision 2019: Το τραγούδι του Σαν Μαρίνο, που “τρέλανε” το Twitter:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις