Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Βανδή – Παπαδόπουλος μιούζικαλ: Μια πρώτη «γεύση» από τη νέα δουλειά των Ρέππα-Παπαθανασίου
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βανδή – Παπαδόπουλος μιούζικαλ: Μια πρώτη «γεύση» από τη νέα δουλειά των Ρέππα-Παπαθανασίου

Βανδή – Παπαδόπουλος μιούζικαλ: «Το δικό μας σινεμά» θα κάνει πρεμιέρα 7 Ιουνίου στο Θέατρο ΑΛΣΟΣ

Βανδή – Παπαδόπουλος μιούζικαλ: Με πρωταγωνιστές τη Δέσποινα Βανδή, τον Σπύρο Παπαδόπουλο αλλά και πολλούς άλλους σταρ, το νέο θεατρικό μιούζικαλ που κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουνίου έχει «στο τσεπάκι» την επιτυχία. Η νέα μεγάλη παραγωγή που δημιούργησε το συγγραφικό δίδυμο των μεγάλων επιτυχιών Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας έχει τίτλο «Το δικό μας σινεμά» και θα φιλοξενηθεί στο θέατρο ΑΛΣΟΣ. Η παράσταση φιλοδοξεί να εντυπωσιάσει με 17 αγαπημένους ηθοποιούς,  37 τραγούδια, 12μελή ζωντανή ορχήστρα, 24μελές μπαλέτο και περισσότερα από 700 κοστούμια.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Δέσποινα Βανδή, ο Κώστας Κόκλας, ο Παύλος Χαϊκάλης, η Κατερίνα Λέχου, ο Μέμος Μπεγνής, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Σίλβια Δελικούρα, η Παρθένα Χοροζίδου, η Ευγενία Σαμαρά, η Μαριλού Κατσαφάδου, η Μαριαλένα Ροζάκη, ο Γιώργος Τσούρμας, ο Γιάννης Ρούσος και σε ξεχωριστούς ρόλους η Πηνελόπη Πιτσούλη, η Ελένη Γερασιμίδου και ο Γιώργος Κωνσταντίνου είναι έτοιμοι να δώσουν άλλη διάσταση στα καλοκαιρινά μας βράδια από την μεγάλη σκηνή του πιο εμβληματικού θερινού θεάτρου της Αθήνας,Ταλαντούχοι, δυναμικοί, γεμάτοι κέφι και όρεξη συναντήθηκαν στο Studio του Γιώργου Καλφαμανώλη για τις πρώτες φωτογραφίες αυτής της μεγάλης και πολυαναμενόμενης παραγωγής.

Βανδή – Παπαδόπουλος μιούζικαλ: «Το δικό μας σινεμά»

Η πλοκή του μιούζικαλ εκτυλίσσεται μέσα στα στούντιο της Φίνος Φίλμ στη δεκαετία του ’60 και πιο συγκεκριμένα εξελίσσεται μέσα σε μια εικοσαετία από το 1955 μέχρι το 1977. Μιλάμε για τη χρυσή εποχή του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου που δίνει την αφορμή στον Θανάση Παπαθανασίου και στον Μιχάλη Ρέππα να μας ταξιδέψουν στο χρόνο.

«Το δικό μας σινεμά» σε ασπρόμαυρο φόντο, με χαρακτήρες και τραγούδια αγαπημένα, μεγάλες επιτυχίες που έχουν γραφτεί στην ψυχή και τη μνήμη μας, περιδιαβαίνει τα χρόνια της μεγάλης ανόδου, της ακμής και της παρακμής του ελληνικού κινηματογράφου μέσα από τις ζωές κάποιων πρωταγωνιστών του κινηματογράφου.

Και μην αναζητήσετε οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή γεγονότα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις