Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Game of Thrones: H απίστευτη «γκάφα» με τον καφέ, η online καζούρα και η… επική ατάκα του HBO!
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Thrones: H απίστευτη «γκάφα» με τον καφέ, η online καζούρα και η… επική ατάκα του HBO!

Game of Thrones: Διαδικτυακό χαμό προκάλεσε η τελείως άκυρη εμφάνιση του ποτηριού των Starbucks στο τελευταίο επεισόδιο του GoT

Game of Thrones: Στόχος άγριας καζούρας έχει γίνει τις τελευταίες ώρες το HBO, εξαιτίας μιας απίστευτης γκάφας στο τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones. Αναφερόμαστε φυσικά στο περίφημο πλαστικό ποτήρι από τα Starbucks, το οποίο εμφανίστηκε με το πιο άκυρο τρόπο σε μια σκηνή του τέταρτου επεισοδίου της όγδοης και τελικής σεζόν του GoT, που προβλήθηκε την περασμένη Κυριακή. Η εισβολή ενός σύγχρονου αντικειμένου στο «μεσαιωνικό» σύμπαν φαντασίας του Γουέστερος έγινε φυσικά αντιληπτή από τους φαν της σειράς. Αυτό είναι απολύτως λογικό, αφού ένα ποτήρι από τη γνωστή αλυσίδα κάνει «μπαμ» από μακριά, χάρη στο χαρακτηριστικό logo του. Πόσο μάλλον όταν αυτό βρίσκεται μπροστά από την Ντενέρις Ταργκάριεν, την Θυελλογέννητη!

 

Το αποτέλεσμα αυτής της γκάφας του HBO ήταν «χείμαρρος» από memes και κοροϊδευτικά σχόλια στα social media, που έφεραν σίγουρα σε δύσκολη θέση το δίκτυο, δεδομένου ότι το GoT είναι μία από τις ακριβότερες παραγωγές των τελευταίων ετών στην τηλεόραση. To ΗΒΟ, μετά από σιωπή αρκετών ωρών, αποφάσισε τελικά να λύσει τη σιωπή του και να αναγνωρίσει το λάθος. Μάλιστα το έκανε με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο, αναφέροντας στην επίσημη δήλωσή του: «Ο λάτε που εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο ήταν λάθος. Η Ντενέρις είχε παραγγείλει τσάι βοτάνων». Με αυτόν τον τρόπο το δίκτυο έδειξε ότι διαθέτει χιούμορ, και ότι μπορεί να «σηκώσει» την καζούρα, ακόμα και όταν αυτή γίνεται σε βαθμό υπερβολής, όπως συμβαίνει τις τελευταίες ώρες.

 

Game of Thrones: Και δεύτερη «συγγνώμη»

Την ίδια χιουμοριστική διάθεση είχε και η Μπερναντέτ Κόλφιλντ, executive producer της σειράς, σε μια συνέντευξή της μετά την προβολή του επεισοδίου, όπου ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές. «Δεν το πιστεύω. Οι άνθρωποί μας που ασχολούνται με την προετοιμασία των σκηνικών και οι διακοσμητές μας είναι 1.000% προσεκτικοί. Ζητούμε συγγνώμη! Το Γουέστερος είναι το πρώτο μέρος που απέκτησε Starbucks, δεν το ξέρουν πολλοι αυτό», είπε γελώντας για να συμπληρώσει: «Αν αυτό είναι το χειρότερο πρόβλημα που μπορεί να βρει κανείς στο επεισόδιο, τα πάμε πολύ καλά».

 

Ο μεγαλύτερος κερδισμένος από αυτήν την «γκάφα» είναι φυσικά η ίδια η Starbucks, που εξασφάλισε χωρις να δώσει δεκάρα την καλύτερη διαφήμιση σε εκατομμύρια GoT φαν ανά τον κόσμο. Η μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ παγκοσμίως αστειεύτηκε και εκείνη με τη σειρά της σχολιάζοντας την αναπάντεχη διαφήμιση.

https://twitter.com/yliznics/status/1125390431150383105?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1125390431150383105&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Flife-style%2Farticle%2F888117%2Fgame-of-thrones-ti-dilose-to-hbo-gia-tin-epiki-gafa-me-ton-kafe-meta-ton-diadiktuako-hamo%2F

 

«Για να είμαστε ειλικρινείς, μας εκπλήσσει που δεν παρήγγειλε ένα Dragon Drink», έγραψε η εταιρεία στο Twitter, αναφερόμενη στο ροζ χρώματος φρουτώδες ρόφημα με γάλα καρύδας που πρόσθεσε στο καλοκαιρινό της μενού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις