Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Sonic the Hedgehog: Δείτε το πρώτο trailer της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Τζιμ Κάρεϊ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Sonic the Hedgehog: Δείτε το πρώτο trailer της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Τζιμ Κάρεϊ

Sonic the Hedgehog: Ήδη έχουν προκληθεί αντιδράσεις για την εμφάνιση του ήρωα και την επιλογή του τραγουδιού

Sonic the Hedgehog: Έφτασε η στιγμή για τον διασημότερο ήρωα της SEGA, τον Sonic the Hedgehog, να περάσει στη μεγάλη οθόνη. Εχθές κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της live action ταινίας, την παραγωγή της οποίας έχει αναλάβει η Paramount Pictures. Στα πλάνα, παίρνουμε μία πρώτη γεύση για το πώς θα είναι η εμφάνιση του διάσημου χαρακτήρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες μέρες, μετά την κυκλοφορία των πρώτων πόστερ, η νέα αυτή εμφάνιση του Sonic the Hedgehog δέχτηκε σκληρή κριτική και σφοδρές αντιδράσεις.

Στο ρόλο του «Sonic» βρίσκουμε τον Mπεν Σβαρτς που πλαισιώνεται από τους Τζιμ Κάρεϊ (στο ρόλο του Doctor Robotnik), Τζέιμς Μάρσντεν και Ανταμ Πέιλι. Στην live-action ταινία «Sonic The Hedgehog», ο Κάρεϊ ενσαρκώνει τον ρόλο της νέμεσης του Sonic, του Dr. Robotnik, ο οποίος συνεργάζεται με την κυβέρνηση των ΗΠΑ για να πιάσουν τον μπλε σκαντζόχοιρο με την ταχύτητα του φωτός. Ο Sonic προσπαθεί να προσαρμοστεί στη Γη παρέα με τον αστυνομικό φίλο του Tom Wachowski, ενώ θα πρέπει να σταματήσουν τα διαβολικά σχέδια του Robotnik, ο οποίος θέλει τις δυνάμεις του μπλε σκαντζόχοιρου για να κυριαρχήσει στον κόσμο.

 

Στη σκηνοθετική καρέκλα κάθεται ο ανερχόμενος Jeff Fowler, με την παραγωγή να την έχει αναλάβει ο Tim Miller (Deadpool). Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Super Mario Bros.» του 1993 με τον μακαρίτη Μπομπ Χόσκινς ως Μάριο ήταν επικό… fail. Δυστυχώς, πολλοί φαν του  Sonic The Hedgehog φοβούνται ότι το έργο θα… επαναληφθεί και σε αυτή την ταινία. Προς το παρόν, ιδιαίτερα αρνητικά σχολιάστηκε η επιλογή του «Gangsta’s Paradise» του Coolio για το σάουντρακ του τρέιλερ, που χαρακτηρίστηκε ευρέως ως… άκυρη.

Το «Sonic The Hedgehog» είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου 2019.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις