Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Λεβαδειακός – Απόλλων Σμύρνης: Φοβερή νίκη με 10 παίκτες! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λεβαδειακός – Απόλλων Σμύρνης: Φοβερή νίκη με 10 παίκτες! (vid)

Ο Λεβαδειακός κατάφερε να ξεπεράσει ακόμα και την αποβολή του Κρνέτα και μπήκε με το δεξί στα εντός έδρας παιχνίδια του, επικρατώντας με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, που δεν κατάφερε να πάρει τους πρώτους του βαθμούς ούτε ενάντια στους 10 παίκτες του αντιπάλου του. Το «χρυσό» γκολ των γηπεδούχων σημείωσε με κεφαλιά ο Μαρκόφσκι στο […]

Λεβαδειακός – Απόλλων Σμύρνης

Ο Λεβαδειακός κατάφερε να ξεπεράσει ακόμα και την αποβολή του Κρνέτα και μπήκε με το δεξί στα εντός έδρας παιχνίδια του, επικρατώντας με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, που δεν κατάφερε να πάρει τους πρώτους του βαθμούς ούτε ενάντια στους 10 παίκτες του αντιπάλου του.

Το «χρυσό» γκολ των γηπεδούχων σημείωσε με κεφαλιά ο Μαρκόφσκι στο 73ο λεπτό και ενώ από το 68΄ η ομάδα του αγωνιζόταν με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Κρνέτα, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι συνθέσεις στο Λεβαδειακός – Απόλλων Σμύρνης

Λεβαδειακός: Επασί, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Κρνέτα, Ντιόγκο, Μητρόπουλος, Όμο, Νανγκίς (72’ Καραχάλιος), Σουμπίνιο (84’ Σαβαντογκό), Γιακουμάκης (94’ Αντιλέχου), Μαρκόφσκι.

Απόλλων Σμύρνης: Χουάντερσον, Στάθης, Κύργιας, Λούκιτς, Ναδάλες, Κοντοές (86’ Ελ-Χέλβε), Πέδρο (62’ Ντ’ Ούρσο), Κονέ (77’ Σικαμπάλα), Μπεντινέλι, Τριάδης, Μάντζιο.

Δείτε ακόμη:

Απίστευτος Μήτρογλου: Το άδειασμα στον Λόπες και το προσκύνημα στον Παγέ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις