Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Άγρια επεισόδια με ξύλο, φωτιές και μολότοφ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Άγρια επεισόδια με ξύλο, φωτιές και μολότοφ

Παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, τα άγρια επεισόδια ξέσπασαν πολύ πριν τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, περίπου 60 με 70 οπαδοί της ΑΕΚ έστησαν καρτέρι στην οδό Αγησιλάου σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και ακολούθησε συμπλοκή. Μάλιστα επενέβησαν τα ΜΑΤ για να τους […]

Παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, τα άγρια επεισόδια ξέσπασαν πολύ πριν τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, περίπου 60 με 70 οπαδοί της ΑΕΚ έστησαν καρτέρι στην οδό Αγησιλάου σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και ακολούθησε συμπλοκή.

Μάλιστα επενέβησαν τα ΜΑΤ για να τους χωρίσουν, κάνοντας χρήση χημικών. Οι οπαδοί από την πλευρά τους εκτόξευσαν μολότοφ.

Η αστυνομία επενέβη άμεσα και τους απώθησε κάνοντας χρήση χημικών.

Νύχτα χάους πριν τον τελικό – Τραυματίστηκαν αστυνομικοί

Οι οπαδοί έβαλαν φωτιές σε κάδους και αποχώρησαν από το σημείο, όμως κατά τις πληροφορίες, γύρω από το ΟΑΚΑ, κυκλοφορούν διάσπαρτες μικρές ομάδες οπαδών που ψάχνουν για αντιπάλους.

Κάηκε μάλιστα και ένα αυτοκίνητο.

Παρά την κινητοποίηση χιλιάδων αστυνομικών φαίνεται πως η κατάσταση είναι δύσκολη.

Νωρίτερα, στις 5 περίπου το απόγευμα οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν εναντίον αυτοκινήτου που μετέφερε οπαδούς του ΠΑΟΚ στην οδό Νερατζιωτίσσης 73.

Μόλις τους εντόπισαν, τους επιτέθηκαν και τους χτύπησαν.

Φρούριο το ΟΑΚΑ – Ανακοίνωση από την ΕΛΑΣ

Νωρίτερα είχε σημειωθεί ένταση όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ που είχαν συγκεντρωθεί στο σύνδεσμο στη Μενάνδρου και μεταφέρονταν  συνοδεία αστυνομίας με διπλά λεωφορεία του ΟΑΣΑ στο ΟΑΚΑ, φορώντας full face πέταγαν μπουκάλια σε διερχόμενους οδηγούς αυτοκινήτων και μηχανών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida οπαδοί του ΠΑΟΚ στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ φοράνε κουκούλες, ενώ κάποιοι σήκωσαν και σημαία της Βουλγαρίας.

Μάλιστα πέταξαν από τα παράθυρα μπουκάλια σε διερχόμενα αυτοκίνητα και μηχανές.

Videos – Iefimerida

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις