Αθήνα

°C

Παρασκευή

07

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Με τον Θεοδωράκη τα βάζει η Χριστοφιλοπούλου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τον Θεοδωράκη τα βάζει η Χριστοφιλοπούλου

Χωρίς να τον κατονομάζει αλλά φωτογραφίζοντάς τον πλήρως, η Εύη Χριστοφιλοπούλου επιτίθεται στον Σταύρο Θεοδωράκη. Αφορμή, η διαφωνία του επικεφαλής του Ποταμιού με την Φώφη Γεννηματά, στο αίτημά της για εκλογές. Ο Σταύρος Θεοδωράκης, σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής, σημείωσε ότι «οι εκλογές δεν αρκούν για να αλλάξει η ζωή μας. Χρειάζεται μια […]

Χωρίς να τον κατονομάζει αλλά φωτογραφίζοντάς τον πλήρως, η Εύη Χριστοφιλοπούλου επιτίθεται στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Αφορμή, η διαφωνία του επικεφαλής του Ποταμιού με την Φώφη Γεννηματά, στο αίτημά της για εκλογές.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής, σημείωσε ότι «οι εκλογές δεν αρκούν για να αλλάξει η ζωή μας. Χρειάζεται μια μεγάλη πολιτική αλλαγή, ένας επανακαθορισμός της πορείας της χώρας με στόχο την αύξηση του ΑΕΠ, δουλειές και εξαγωγές. Είναι ο μόνος δρόμος για την έξοδο από την κρίση».

Ερωτηθείς για τις διαφορές απόψεων που καταγράφονται κατά καιρούς στη Βουλή, ανάμεσα στο Ποτάμι και τη ΔΗΣΥ ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε ότι «αυτό μπορεί να γίνει και η δύναμη του Κινήματος Αλλαγής.

Η σύμπλευση του ΠΑΣΟΚ, του ΚΙΔΗΣΟ, της ΔΗΜΑΡ με το φιλελεύθερο Ποτάμι. Η συνεργασία μας θα πετύχει αν συνθέσουμε τα θετικά από όλους τους χώρους και όχι τα αρνητικά. Και νεωτερισμός και εμπειρία. Αν δεν τα καταφέρουμε τότε θα αποτύχουμε».

Απασφάλισε η Φώφη Γεννηματά: «Ως εδώ!»

Αυτή είναι η ανάρτηση στο twitter της Εύης Χριστοφιλοπούλου:

«Το Κίνημα Αλλαγής διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις στην χώρα.

Γεγονός που ανησυχεί τόσο το ΣΥΡΙΖΑ όσο και τη ΝΔ και εκφράζεται είτε με επιθέσεις από διάφορα στελέχη τους είτε με προσπάθειες προσέγγισης.

Το κακό είναι ότι καμιά φορά τους βοηθούμε κι εμείς.

Ορισμένοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν  ότι πρέπει να σταματήσουν τα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΩΝ και τις ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ που «κλείνουν το μάτι» στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κόσμος της Παράταξης ΔΕΝ μπορεί να ανεχθεί περίεργες ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, όπως το πότε ή αν θα πρέπει να γίνουν εκλογές!

Με τον Πάνο Καμμένο τα βάζουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Ας μετράμε όλοι το μπόι μας ντάλα μεσημέρι…».

Ωστόσο με νέα ανάρτησή της η κυρία Χριστοφιλόπουλου θέλησε να επισημάνει πως η προγενέστερή της αναφορά δεν είχε συγκεκριμένη προσωπική στόχευση και αναφερόταν σε όλους όσους προσπαθούν να θολώσουν την εικόνα του Κινήματος Αλλαγής.

Η νέα ανάρτησή της:

«Η προηγούμενη ανάρτησή μου προφανώς δεν έχει προσωπική στόχευση όπως ερμηνεύτηκε από ορισμένα sites. Μιλώ γενικά και πολιτικά και αναφέρομαι σε όλους όσους προσπαθούν να θολώσουν την εικόνα του Κινήματος Αλλαγής!», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις