Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Υπογράφει στη Νάπολι ο Μίλιτς!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Υπογράφει στη Νάπολι ο Μίλιτς!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Στη Νάπολι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χρβόγιε Μίλιτς. Ο 29χρονος Κροάτης μπακ, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι από τη Φιορεντίνα, δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα στους «ερυθρόλευκους» και λύθηκε το συμβόλαιο του. Είναι ενδεικτικό πως δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη κανενός από τους […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Στη Νάπολι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χρβόγιε Μίλιτς.

Ο 29χρονος Κροάτης μπακ, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι από τη Φιορεντίνα, δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα στους «ερυθρόλευκους» και λύθηκε το συμβόλαιο του.

Είναι ενδεικτικό πως δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη κανενός από τους τρεις προπονητές που είχε η πειραϊκή ομάδα στο διάστημα αυτό (Χάσι, Λεμονής, Γκαρθία), με αποτέλεσμα να έχει μηδαμινή συμμετοχή, καθώς έπαιξε μόνο σε 2 ματς στη Super League και σε άλλα 2 στο κύπελλο.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έχει συμφωνήσει σε όλα με την ιταλική ομάδα μετά και την απαίτηση του τεχνικού της ομάδας, Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος έχει ζητήσει την απόκτηση ενός ακόμη μπακ και ο Μίλιτς αναμένεται να υπογράψει μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν ανανέωσης.

Η Νάπολι βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 66 βαθμούς, ενώ η δεύτερη Γιουβέντους έχει 65.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις