Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Προκρίθηκε μετά από 4 ώρες αγώνα ο Ναδάλ!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προκρίθηκε μετά από 4 ώρες αγώνα ο Ναδάλ!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Ράφαελ Ναδάλ χρειάστηκε σχεδόν τέσσερις ώρες (3 ώρες και 51 λεπτά) για να κάμψει την αντίσταση του Αργεντινού, Ντιέγκο Σβάρτσμαν και να προκριθεί στους «16» του Αυστραλιανού Όπεν, που φιλοξενείται στη Μελβούρνη. Ο Ισπανός επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε τελικά με 6-3, 6-7 (4/7), 6-3, 6-3, επί του Νοτιοαμερικανού, […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Ράφαελ Ναδάλ χρειάστηκε σχεδόν τέσσερις ώρες (3 ώρες και 51 λεπτά) για να κάμψει την αντίσταση του Αργεντινού, Ντιέγκο Σβάρτσμαν και να προκριθεί στους «16» του Αυστραλιανού Όπεν, που φιλοξενείται στη Μελβούρνη.

Ο Ισπανός επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε τελικά με 6-3, 6-7 (4/7), 6-3, 6-3, επί του Νοτιοαμερικανού, ο οποίος είναι ο πιο κοντός τενίστας (σ.σ. 1,70μ) απ΄ αυτούς που βρίσκονται στο Top-100 της παγκόσμιας κατάταξης.

«Είναι ένας καταπληκτικός παίκτης σε όλα τα επίπεδα. Σερβίρει πολύ καλά. Ήταν μία σπουδαία νίκη», δήλωσε λίγο μετά το τέλος του αγώνα ο Ράφα, που στον επόμενο γύρο θα παίξει με τον Κροάτη, Μάριν Τσίλιτς (Νο 6 στον κόσμο).

Από την πλευρά του, ο βραχύσωμος Σβάρτσμαν, πρόσθεσε:

«Είμαι λίγο κουρασμένος φυσικά! Όμως αισθάνομαι καλά. Έδωσα τα πάντα στον πρώτο μεγάλο αγώνα της χρονιάς. Είναι καλό για την αυτοπεποίθηση μου να ξέρω ότι πάλεψα για τέσσερις ώρες με έναν τόσο σπουδαίο αντίπαλο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις