Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Συμμορία βαρβάρων με… κάμερες
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμμορία βαρβάρων με… κάμερες

Του Πέτρου Καρσιώτη Βάρβαροι κι απάνθρωποι, παγίδευαν Πακιστανούς που ήθελαν να ταξιδέψουν σε χώρες της Ευρώπης, τους μετέφεραν σε διαμέρισμα-κολαστήριο και εκεί άρχιζαν τα πάθη τους. Συμμορία ομοεθνών τους, τους χτυπούσε και ένας Πακιστανός-«οπερατέρ» βιντεοσκοπούσε τους δύστυχους συμπατριώτες του. Έστελναν τα βίντεο φρίκης στους συγγενείς Σκοπός ήταν να στείλουν το υλικό στους συγγενείς του θύματος […]

1230_21

Του Πέτρου Καρσιώτη

Βάρβαροι κι απάνθρωποι, παγίδευαν Πακιστανούς που ήθελαν να ταξιδέψουν σε χώρες της Ευρώπης, τους μετέφεραν σε διαμέρισμα-κολαστήριο και εκεί άρχιζαν τα πάθη τους.

Συμμορία ομοεθνών τους, τους χτυπούσε και ένας Πακιστανός-«οπερατέρ» βιντεοσκοπούσε τους δύστυχους συμπατριώτες του.

Έστελναν τα βίντεο φρίκης στους συγγενείς

Σκοπός ήταν να στείλουν το υλικό στους συγγενείς του θύματος στη χώρα του προκειμένου να υποκύψουν και να καταβάλουν λύτρα για την απελευθέρωσή του.

Σε διαφορετική περίπτωση, απειλούσαν και το έδειχναν στα βίντεο της φρίκης ότι θα σκότωναν τους απαχθέντες.

Οκτώ Πακιστανοί κακοποιοί αποτελούσαν τη συμμορία των απαγωγέων  

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής  Αττικής, κατάφεραν να εξαρθρώσουν την άγρια συμμορία που αποτελείτο από οκτώ πακιστανούς κακοποιούς.

Συνελήφθησαν σε επιχειρήσεις ομάδων αστυνομικών οι τέσσερις.

Από αυτούς οι τρεις είναι ηλικίας 21 χρόνων και ο τέταρτος 24 χρόνων. Οι υπόλοιποι αναζητούνται.

Εντόπιζαν τα θύματα στο κέντρο της πόλης

Όπως λέει η Αστυνομία,  οι Πακιστανοί απαγωγείς, εντόπιζαν τα θύματα τους στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας και τα προσέγγιζαν με το πρόσχημα της παράνομης προώθησής τους σε χώρες της Ευρώπης.

Ακολούθως τους οδηγούσαν σε διαμέρισμα στην περιοχή του Κολωνού, όπου εκεί τους δέσμευαν, τους κακοποιούσαν και τους βιντεοσκοπούσαν με σκοπό να αποστείλουν το βιντεοληπτικό υλικό στους οικείους τους.

Απειλούσαν πως θα σκότωναν τους ομοεθνείς ομήρους

Περαιτέρω, έρχονταν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους τελευταίους, τους οποίους απειλούσαν για την ζωή και την σωματική ακεραιότητα των απαχθέντων, εξαναγκάζοντάς τους με τον τρόπο αυτό στην καταβολή χρηματικού ποσού για την απελευθέρωση των συγγενών τους.

Απήγαγαν ταυτόχρονα δύο αλλοδαπούς

Από την μέχρι στιγμής έρευνα εξιχνιάσθηκε περίπτωση αρπαγής, που διαπράχθηκε στις 6-10-2017 κατά την οποία απήχθησαν ταυτόχρονα, με την μεθοδολογία, που προαναφέρθηκε,, δύο Πακιστανοί.

Συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό άλλων θυμάτων

Τους  κακοποίησαν σωματικά και ψυχολογικά προκειμένου να αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και άλλων θυμάτων αρπαγής από το οκταμελές κύκλωμα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις