Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τον παρακαλάει η Μπέρμιγχαμ και αυτός σκέφτεται το… πορνό!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τον παρακαλάει η Μπέρμιγχαμ και αυτός σκέφτεται το… πορνό!

  Όταν ο Μπενουά Ασού Εκοτό μπήκε στο γήπεδο, ήταν ένας πολλά υποσχόμενος αμυντικός, διεθνής με την Εθνική ομάδα του Καμερούν, ο οποίος βρέθηκε στο ρόστερ της Τότεναμ από επιλογή του Χάρι Ρέντναπ. Ο βετεράνος Άγγλος τεχνικός τον πήρε αργότερα και στην Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς κι έχοντας αναλάβει εδώ και λίγους μήνες την τεχνική ηγεσία […]

 

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 21: Benoit Assou-Ekotto of Spurs looks on during the Barclays Premier League match between Tottenham Hotspur and Aston Villa at White Hart Lane on November 21, 2011 in London, England. (Photo by Scott Heavey/Getty Images)

Όταν ο Μπενουά Ασού Εκοτό μπήκε στο γήπεδο, ήταν ένας πολλά υποσχόμενος αμυντικός, διεθνής με την Εθνική ομάδα του Καμερούν, ο οποίος βρέθηκε στο ρόστερ της Τότεναμ από επιλογή του Χάρι Ρέντναπ.

Ο βετεράνος Άγγλος τεχνικός τον πήρε αργότερα και στην Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς κι έχοντας αναλάβει εδώ και λίγους μήνες την τεχνική ηγεσία της Μπέρμιγχαμ δήλωσε πως τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα να τον πάρει ξανά στην ομάδα.

Οι ρεπόρτερ ρώτησαν τον Ρέντναπ αν αυτό θα συμβεί, για να πάρουν την αποστομωτική απάντηση:

«Το μόνο πρόβλημα είναι ότι παραδέχθηκε πως θέλει να γίνει… πορνοστάρ. Ίσως μπορέσω να πάρω έναν ακόμη χρόνο πριν αποφασίσει να κάνει αυτό που σκέφτεται. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και θα μπορούσε να ολοκληρώσει την καριέρα του εδώ σε εμάς».

Στην πραγματικότητα, ο Ασού Εκοτό δήλωνε ξανά και ξανά όταν ήταν στην Τότεναμ, πως το ποδόσφαιρο το αντιμετωπίζει σαν μια απλή δουλειά για τα χρήματα και δεν είναι σε καμία περίπτωση το πάθος του.

Περιμένουμε λοιπόν.

Ή θα τον δούμε στην Μπέρμιγχαμ, ή σε κάποια ροζ ταινία…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις