Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ο πρώτος θάνατος από έκρηξη ηλεκτρονικού τσιγάρου
ΚΟΣΜΟΣ

Ο πρώτος θάνατος από έκρηξη ηλεκτρονικού τσιγάρου

Ο πρώτος θάνατος από έκρηξη ηλεκτρονικού τσιγάρου καταγράφηκε στις ΗΠΑ. Άνδρας στις ΗΠΑ πέθανε όταν εξερράγη το ηλεκτρονικό τσιγάρο που κάπνιζε και η νεκροψία έδειξε ότι το τσιγάρο που εξερράγη εκτόξευσε κομμάτια μέσα στο κρανίο του.  Σύμφωνα με το ΒΒC, βρέθηκε νεκρός από την πυροσβεστική στο σπίτι της οικογένειας του στη Φλόριντα. Στην αρχή θεώρησαν ότι […]

Ο πρώτος θάνατος από έκρηξη ηλεκτρονικού τσιγάρου καταγράφηκε στις ΗΠΑ.

Άνδρας στις ΗΠΑ πέθανε όταν εξερράγη το ηλεκτρονικό τσιγάρο που κάπνιζε και η νεκροψία έδειξε ότι το τσιγάρο που εξερράγη εκτόξευσε κομμάτια μέσα στο κρανίο του. 

Σύμφωνα με το ΒΒC, βρέθηκε νεκρός από την πυροσβεστική στο σπίτι της οικογένειας του στη Φλόριντα. Στην αρχή θεώρησαν ότι πρόκειται για ατύχημα όμως ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι έφερε τραύματα στο κεφάλι και καθώς δύο κομμάτια του τσιγάρου είχαν καρφωθεί στο κρανίο του.

Διαβάστε ακόμα

Άδεια πατρότητας και σε ανύπαντρους

Ο Tallmadge D’Elia υπέστη και εγκαύματα στο 80% του σώματός του, από τη φωτιά που προκλήθηκε όταν εξερράγη το ηλεκτρονικό τσιγάρο του.

Είναι ο πρώτος θάνατος που καταγράφεται στις ΗΠΑ από έκρηξη θερμαινόμενου τσιγάρου ή «vape pen».

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, μεταξύ 2009 και 2016 καταγράφηκαν 195 περιστατικά εκρήξεων και φωτιάς από ηλεκτρονικά τσιγάρα. Το 2015, ηλεκτρονικό τσιγάρο εξερράγη στο πρόσωπο ενός 29χρονου από το Κολοράντο, με αποτέλεσμα να σπάσει ο λαιμός του και τα δόντια του, ενώ τον Ιανουάριο ένα περιστατικό φωτιάς στο αεροδρόμιο του Ντένβερ αποδόθηκε στη μπαταρία ενός θερμαινόμενου τσιγάρου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις