Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

22

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αχτσιόγλου: Σικάτη, με κατακόκκινο κραγιόν και πανύψηλη γόβα στο υπουργικό συμβούλιο (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αχτσιόγλου: Σικάτη, με κατακόκκινο κραγιόν και πανύψηλη γόβα στο υπουργικό συμβούλιο (pics)

Σικάτη, με καλοχτενισμένα μαλλιά και κατακόκκινο κραγιόν εμφανίστηκε η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου το απόγευμα της Παρασκευής, στο έκτακτο υπουργικό συμβούλιο για τις φονικές φωτιές από τις οποίες βρήκαν, επισήμως τον θάνατο 88 πολίτες. Το υπουργικό αυτοκίνητο έφθασε έξω από την πύλη του Μεγάρου Μαξίμου και κατέβηκε η ντυμένη στα μαύρα Έφη Αχτσιόγλου. Η υπουργός […]

Σικάτη, με καλοχτενισμένα μαλλιά και κατακόκκινο κραγιόν εμφανίστηκε η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου το απόγευμα της Παρασκευής, στο έκτακτο υπουργικό συμβούλιο για τις φονικές φωτιές από τις οποίες βρήκαν, επισήμως τον θάνατο 88 πολίτες.

Το υπουργικό αυτοκίνητο έφθασε έξω από την πύλη του Μεγάρου Μαξίμου και κατέβηκε η ντυμένη στα μαύρα Έφη Αχτσιόγλου.

Η υπουργός Εργασίας άκρως προσεγμένη και με πανύψηλη γόβα, κατευθύνθηκε γρήγορα στο εσωτερικό του Μεγάρου Μαξίμου όπου θα ξεκινούσε το υπουργικό για την επόμενη ημέρα στις πληγείσες από τις φονικές πυρκαγιές περιοχές.

Λίγο αργότερα, άκουγε τον πρωθυπουργό να καλεί τους υπουργούς του να αναλάβουν κι εκείνοι την πολιτική ευθύνη για την εθνική τραγωδία, «όσο βαρύ και αν είναι».

Δείτε ακόμη: 

Αλέξης Τσίπρας φωτιές
Eurasia: Αδύνατο πλέον να εξαργυρώσει ο Τσίπρας το αφήγημα της «καθαρής εξόδου»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις