Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ζιζέλ χωρισμός: Ξανά ελεύθερη η 43χρονη
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ζιζέλ χωρισμός: Ξανά ελεύθερη η 43χρονη

Ζιζέλ χωρισμός: Τους άγχωσε η εκπομπή του Τομ Μπρέιντι στο Netflix - Δεν άντεχε την τόση δημοσιότητα, είπε το περιβάλλον του Βαλέντε

Η Ζιζέλ και ο Χοακίμ Βαλέντε δεν είναι πια ζευγάρι, όπως προκύπτει από τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών. Τόσο το InTouch, όσο το Page Six και η Daily Mail αναφέρουν, ότι το supermodel και ο δάσκαλος ζίου ζίτσου έχουν χωρίσει. Η Daily Mail αναφέρεται σε πληροφορίες από πηγές, που θέλουν το 43χρονο μοντέλο και τον 34χρονο να έχουν δύο μήνες να βρεθούν. Το Roast του Τομ Μπρέιντι στο Netflix, λέγεται ότι προκάλεσε στρες στη Ζιζέλ και τον Βαλέντε, ενώ οι ίδιες πληροφορίες επισημαίνουν, πως ο αθλητής αντιμετώπισε μεγάλες δυσκολίες με την έκταση που πληρε το όνομά του και τα «φώτα» των παπαράτσι να τον κυνηγούν. Μιλώντας στο InTouch, ένας άνθρωπος πολύ κοντά στον 34χρονο, είπε: «Τα φώτα της δημοσιότητας ήταν πάρα πολλά γι’ αυτόν. Ο Χοακίμ είναι ένας κανονικός τύπος. Δεν είναι συνηθισμένος σε όλη αυτή την προσοχή που έλαβε. Ο κόσμος άρχισε να τον ρωτάει αν αυτός ήταν ο λόγος του διαζυγίου τους. Το μισούσε αυτό».

Ο φακός είχε εντοπίσει τον Βαλέντε με τη Ζιζέλ σε βόλτες με τα παιδιά της, από τότε που ανακοινώθηκε το διαζύγιό της από τον πρώην αστέρα του NFL, Τομ Μπρέιντι, τον Οκτώβριο του 2022. Εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της Ζιζέλ και του Μπρέιντι, ο Βαλέντε ήταν μαζί της και με τα παιδιά της σε ένα ταξίδι στην Κόστα Ρίκα. «[Ο Χοακίμ] και τα δύο αδέρφια του είναι οι δάσκαλοι πολεμικών τεχνών της Ζιζέλ και των παιδιών. Δεν βγαίνουν ραντεβού» δήλωναν άτομα από το περιβάλλον τους στις αρχές. Σε σπάνια αναφορά της για τον Βαλέντε, η Ζιζέλ δήλωσε στο Vanity Fair πέρυσι: «Νομίζω ότι, σε αυτό το σημείο, δυστυχώς, επειδή είμαι διαζευγμένη, είμαι σίγουρη ότι θα προσπαθήσουν να με συνδέσουν με οτιδήποτε… Είμαι τόσο ευγνώμων που γνωρίζω όλους [τους αδελφούς Βαλέντε], γιατί όχι μόνο με βοήθησαν και βοήθησαν τα παιδιά μου, αλλά έχουν γίνει πολύ καλοί φίλοι, και ο Χοακίμ ειδικά». Μπορεί να μην επιβεβαίωσαν ποτέ ότι είναι μαζί, αλλά οι γύρω τους επισήμαναν τους τελευταίους μήνες, πόσο ερωτευμένοι είναι. «Η Ζιζέλ βρίσκεται σε μια εξαιρετική κατάσταση. Είναι ευτυχισμένη και απολαμβάνει πολύ τη ζωή. Ο Χοακίμ είναι τέλειος γι’ αυτήν» είχε αναφέρει πηγή, τον Φεβρουάριο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις