Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Γιος Βικτόρια Μπέκαμ: H ανάρτηση του Μπρούκλιν για την μητέρα του
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γιος Βικτόρια Μπέκαμ: H ανάρτηση του Μπρούκλιν για την μητέρα του

Γιος Βικτόρια Μπέκαμ: Σ' αγαπώ τόσο πολύ, της γράφει σε δημοσίευση ο γιος της

Ο γιος της Βικτόρια Μπέκαμ, Μπρούκλιν με αφορμή τα γενέθλιά της, έκανε μία αφιέρωση στο Instagram. Ο 25χρονος γιος της που έχει αποκτήσει με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, ανέβασε ένα στιγμιότυπο από το παρελθόν, όταν εκείνος ήταν ακόμη μωρό. Η φωτογραφία είναι από κάποια καλοκαιρινή τους απόδραση στην παραλία, με τη σχεδιάστρια να κρατάει τον Μπρούκλιν στην αγκαλιά της, την ώρα που εκείνος τρώει μια μπανάνα.

«Χρόνια πολλά μαμά. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ ελπίζω να έχεις την πιο καταπληκτική μέρα» έγραψε ο Μπρούκλιν Μπέκαμ στη μητέρα του, που κλείνει τα 50 της χρόνια. Μητέρα και γιος είναι πολύ δεμένοι, με τον έναν να βρίσκεται στο πλευρό του άλλου, σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής του, είτε επαγγελματική είτε προσωπική. Απόδειξη των παραπάνω είναι και η καλή σχέση της Βικτόρια με την Νίκολα Πελτζ, σύζυγο του Μπρούκλιν, με την οποία η σχεδιάστρια περνάει αρκετό χρόνο και ανεβάζουν διάφορα βίντεο και φωτογραφίες μαζί.

Tι έχει δηλώσει η Νίκολα Πελτζ για την οικογένεια Μπέκαμ

H Nίκολα Πελτζ λατρεύει να ζητάει από την πεθερά της, Βικτόρια Μπέκαμ, συμβουλές όσον αφορά στην καριέρα της. «Την αγαπώ και είναι μια τόσο απίστευτη, επιτυχημένη γυναίκα», είχε δηλώσει η 29χρονη Πελτζ για τη σχεδιάστρια μόδας σε συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό «Byrdie». Και πρόσθεσε: «Πόσο τυχερή είμαι που μπορώ να της ζητήσω συμβουλές; Είμαι ευλογημένη!».

Η Πελτζ είχε πει επίσης ότι βλέπει τη σχέση της πρώην τραγουδίστριας με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, ως παράδειγμα για το πώς θα έπρεπε να είναι ο γάμος της με τον Μπρούκλιν. «Όποιος είναι παντρεμένος για μεγάλο χρονικό διάστημα… είναι πολύ όμορφο», είχε δηλώσει η Πελτζ. «Οι γονείς μου είναι μαζί για ίσως 40 χρόνια; Και ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια είναι μαζί από τότε που ο Μπρούκλιν ήταν μωρό, δηλαδή περίπου 25 χρόνια».

 

«Είμαι τόσο ευγνώμων που μεγάλωσαν έναν τόσο απίστευτο τύπο»

Η Πελτζ είχε αναφέρει ότι ο αστέρας του ποδοσφαίρου, Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι «τόσο καταπληκτικός με τη Βικτόρια» και ως εκ τούτου ο Μπρούκλιν είναι «τόσο καταπληκτικός» με εκείνη. «Είμαι τόσο ευγνώμων που μεγάλωσαν έναν τόσο απίστευτο τύπο, τον οποίο παντρεύτηκα», είπε. Η ηθοποιός του «Bates Motel» σημείωσε επίσης ότι οι δικοί της γονείς, ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Νέλσον Πελτζ και το μοντέλο Κλαούντια Χέφνερ, είναι πρότυπα.

«Οι γονείς μου, η αγάπη τους με εμπνέει κάθε μέρα», σχολίασε η Πελτζ και πρόσθεσε: «Ακούγεται γλυκανάλατο, αλλά έτσι νιώθω». Η Πελτζ συνέχισε ότι «η οικογένεια είναι τα πάντα» για εκείνη και ότι είναι «τόσο κοντά» με τους Μπέκαμς. «Νομίζω ότι δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να ξέρεις ότι έχεις ένα ισχυρό σύστημα υποστήριξης. Είναι τέτοια ευλογία και δεν το θεωρώ ποτέ δεδομένο», είπε. Η Πελτζ και ο Μπέκαμ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Απρίλιο του 2022 στο πολυτελές κτήμα της οικογένειάς της στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

«Σε αγαπώ τόσο πολύ Νίκολα»

Λίγο καιρό πριν, σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βικτόρια Μπέκαμ πόζαρε μαζί της στον φακό πάνω σε σκάφος. Με αυτιά κουνελιών στα μαλλιά τους, οι δυο γυναίκες μπήκαν στο πνεύμα του Πάσχα, ενώ δεν δίστασαν να χορέψουν μπροστά στον φακό, κατά τη διάρκεια της απόδρασής τους. Στη λεζάντα της δημοσίευσης, η σχεδιάστρια έγραψε: «Σε αγαπώ τόσο πολύ Νίκολα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις