Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Βρήκαν καθηγήτρια σε αυτοκίνητο μαθητή: Τράκαραν από τον πανικό τους
ΚΟΣΜΟΣ

Βρήκαν καθηγήτρια σε αυτοκίνητο μαθητή: Τράκαραν από τον πανικό τους

Βρήκαν καθηγήτρια σε αυτοκίνητο μαθητή: Ο 17χρονος το έβαλε στα πόδια μόνο με το εσώρουχό του

Σε ακατάλληλη στιγμή «τσάκωσαν» μέσα σε αυτοκίνητο μια αναπληρώτρια καθηγήτρια με έναν έφηβο μαθητή στις ΗΠΑ. Το περιστατικό αποπλάνησης συνέβη στη Νεμπράσκα όπου η 45χρονη πιάστηκε γυμνή με τον 17χρονο να το βάζει στα πόδια μόνο με το εσώρουχό του. Σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι αστυνομικοί, βρήκαν την Erin Ward το βράδυ του Σαββάτου με τον μαθητή από το λύκειο της Ομάχα όπου δίδασκε. Η αστυνομία έπιασε την παντρεμένη καθηγήτρια μετά από κλήση που έλαβε για ένα ύποπτο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε αδιέξοδο γύρω στις 3 τα ξημερώματα εκείνης της νύχτας.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τα δύο άτομα στο πίσω κάθισμα, προτού ο πανικόβλητος έφηβος σκαρφαλώσει στο μπροστινό κάθισμα και φύγει οδηγώντας. Περίπου δύο τετράγωνα αργότερα τράκαρε με το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει φορώντας το εσώρουχό του. Η 45χρονη παρέμεινε με τους αστυνομικούς και ομολόγησε ότι έκανε σεξ με το αγόρι. Το αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόντουσαν ανήκει στην Erin Ward και τον σύζυγό της.

Έκανε 30 φορές σεξ με μαθητή της

Η 33χρονη Heather Hare, πριν από κάποιους μήνες, ομολόγησε την ενοχή της ενώπιον του ομοσπονδιακού δικαστηρίου για παράνομη σεξουαλική δραστηριότητα και τώρα έρχεται αντιμέτωπη με ποινή έως και ισόβια κάθειρξη. Η γυναίκα έκανε σεξ με το θύμα, με τον μαθητή στο γυμνάσιο Bryant στο Αρκάνσας, δεκάδες φορές κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2021-2022. Πριν από τη σύλληψή της και την παραίτησή της από το γυμνάσιο τον Απρίλιο του περασμένου έτους, η καθηγήτρια λατρεύτηκε από τους μαθητές της.

Ηχογράφησαν ακόμα και ένα βίντεο αποχαιρετισμού, όταν το μάθημά της σταμάτησε προσωρινά κατά τη διάρκεια της πανδημίας. «Με πλήγωσε που τη βλέπω τόσο αναστατωμένη, γιατί είναι τόσο εξυπηρετική και πάντα τόσο ωραία», είπε μια μαθήτρια, η Bella Watkins, στο Good Morning America το 2020. «Το να τη βλέπω να κλαίει ήταν απαίσιο. Είπα “πρέπει να κάνω κάτι για αυτήν”».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις