Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σούκι Γουότερχαουζ: Το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σούκι Γουότερχαουζ: Το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη

Σούκι Γουότερχαουζ: «Το τέταρτο τρίμηνο ήταν... ταπεινωτικό!» έγραψε στο Instagram

Η Σούκι Γουότερχαουζ έδειξε στους πάνω από 4 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram, πώς είναι το σώμα της μερικές μέρες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού με τον Ρόμπερτ Πάτινσον. Η ηθοποιός δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες της με εσώρουχα, στις οποίες φαίνεται η κοιλιά της να είναι ακόμη φουσκωμένη. Η ίδια εξομολογήθηκε στη λεζάντα ότι: «Το τέταρτο τρίμηνο ήταν… ταπεινωτικό! Η περίοδος μετά τον τοκετό ήταν γεμάτη με πολλή χαρά, πολύ γέλιο, δάκρυα, τόσες πολλές ορμόνες! Είμαι περήφανη για όλα όσα έχει πετύχει το σώμα μου και περήφανη για την καλοσύνη που έδωσα στον εαυτό μου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ανάρρωσης».

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης είχε γίνει από την ίδια. Η 31χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα ενώ εμφανιζόταν στο Corona Capital Festival την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στην Πόλη του Μεξικού. Φορούσε ένα αστραφτερό φόρεμα που αναδείκνυε την κοιλιά της και αστειεύτηκε ότι φορούσε τις λάμψεις για να αποσπάσει την προσοχή από την περιοχή αυτή. «Είμαι πολύ αστραφτερή σήμερα γιατί σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να σας αποσπάσει την προσοχή από κάτι άλλο που συμβαίνει», είχε πει χαρακτηριστικά η Σούκι ενώ άνοιξε το παλτό της για να δείξει την κοιλιά της. Πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Δεν είμαι σίγουρη αν λειτουργεί».

Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με το μωρό της

Η 32χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός μοιράστηκε πριν μερικές ημέρες την πρώτη της φωτογραφία με το μωρό και πάλι μέσω Instagram. «Καλώς ήρθατε στον κόσμο άγγελε» έγραψε στη λεζάντα του στιγμιότυπου που τη δείχνει να κρατάει στην αγκαλιά της το μωρό. Η ηθοποιός του «Daisy Jones & The Six» δεν έχει αποκαλύψει ακόμη το όνομα και το φύλο του νεογέννητου.

Λίγα λεπτά μετά την ανάρτηση της φωτογραφίας, οι διάσημοι φίλοι της Γουότερχαουζ κατέκλυσαν την ενότητα των σχολίων. Η Πάρις Χίλτον έγραψε: «Συγχαρητήρια αγάπη! Είμαι τόσο χαρούμενη για εσάς τους δύο», ενώ η ηθοποιός Αλίσα Μιλάνο σχολίασε: «Τώρα αρχίζει η διασκέδαση». Η τραγουδίστρια Halsey αποκάλεσε τη Γουότερχαουζ «Ροκστάρ μαμά» και η ηθοποιός του «Vampire Diaries Νίνα Ντόμπρεβ έγραψε: «Συγχαρητήρια».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις