Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ σύζυγος: “Προσπαθούμε να καταλάβουμε πώς θέλουμε να διαμορφώσουμε τη ζωή μας”
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ σύζυγος: “Προσπαθούμε να καταλάβουμε πώς θέλουμε να διαμορφώσουμε τη ζωή μας”

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ακολουθεί θεραπεία ζευγαριών με τη σύζυγό του, Σούζαν

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην εταιρεία παραγωγής ταινιών με σούπερ ήρωες, Marvel, τη σύζυγό του, Σούζαν, αλλά και την καριέρα του. Ο ηθοποιός μίλησε στο «Esquire» κι αρχικά, αναφέρθηκε στον τελευταίο του ρόλο, στο «The Sympathizer». «Ήξερα ότι το να παίξω τον “Strauss” στο “Oppenheimer”, θα ήταν εξαιρετικά απαιτητικό. Αλλά με απελευθέρωσε από τους ποικίλους σιωπηλούς περιορισμούς για το τι περιέχει η συνηθισμένη μου εργαλειοθήκη. Έτσι, είχα την αίσθηση ότι, σαν ένα κουλουριασμένο ελατήριο, το “Sympathizer” θα ήταν η εκτύλιξή μου», είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, μίλησε για τη Marvel κι αν ποτέ θα επέστρεφε σε αυτή, αφού είχε υποδυθεί τον «Iron Man». «Είναι ένα αναπόσπαστο μέρος του DNA μου. Αυτός ο ρόλος με διάλεξε», είπε.

Μίλησε επιπλέον, για τη θεραπεία ζευγαριών, που κάνει ο ίδιος με τη σύζυγό του. «Προσπαθούμε να καταλάβουμε πού βρισκόμαστε, τι μας εξοργίζει, τι φοβόμαστε, τι θέλουμε, τι θα μας φέρει πιο κοντά μαζί, πώς μετράμε τους εαυτούς μας σε σχέση με σχέσεις που ορίζουμε ως υποδειγματικές και δεν είναι, επαναλαμβανόμενες ή υπερβολικά μιμούμενες. Πώς θέλουμε να διαμορφώσουμε τη ζωή μας», εξήγησε. Τέλος, μίλησε για τον θάνατο του πατέρα του. «Νομίζω ότι όταν έφυγε από αυτή τη ζωή, η ψυχή του ήταν ελαφριά σαν φτερό. Τι καλύτερο από αυτό; Ήταν μια αριστοκρατική έξοδος. Δεν ξέρω την εμπειρία κάποιου άλλου σχετικά με τον θάνατο, αλλά νομίζω ότι για κάθε γιο υπάρχει ο φόβος ότι ο πατέρας του θα πεθάνει σαν “δειλός”», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις