Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λουίς Ενρίκε κόρη: Το ίδρυμα στη μνήμη της Xana
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λουίς Ενρίκε κόρη: Το ίδρυμα στη μνήμη της Xana

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν και η σύζυγός του, Ελένα Κουγιέγ, θέλουν να βοηθήσουν όσους γονείς δεν μπορούν να στηρίξουν τα παιδιά τους

Ο Λουίς Ενρίκε είχε συγκλονίσει με το δράμα που πέρασε με την 9χρονη κόρη του, η οποία έδωσε μάχη αλλά τελικά νικήθηκε από τον καρκίνο. Ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ευαισθητοποιημένος με το συγκεκριμένο θέμα και κάνει ότι μπορεί προκειμένω να βοηθήσει.

Πρόσφατα μιλώντας μέσω του καναλιού που έχει ο Λουίς Ενρίκε στη δημοφιλή streaming πλατφόρμα Twitch τόνισε την δημιουργία ιδρύματος για να βοηθήσει τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη σχετικά με τον παιδικό κακρκίνο. Πρόκειται για το «Xana Foundation», το οποίο θα εγκαινιαστεί το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο υπάρχει από τώρα η δυνατότητα για δωρεές μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του https://fundacionxana.org/.

Στο live streaming της ανακοίνωσης ο Λουίς Ενρίκε επεφύλασσε και ένα σχετικό αστείο, λέγοντας πως «εάν γίνει κάποια δωρεά ύψους 4-5 εκατομμυρίων ευρώ ίσως και να σκεφτεί να ξεκουράσει το μεγάλο αστέρι της Παρί, Κιλιάν Μπαπέ, στα δύο παιχνίδια της γαλλικής ομάδας κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις