Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μπρους Γουίλις – Ντέμι Μουρ γενέθλια: «Σε αγαπάμε και είμαστε ευγνώμονες που σε έχουμε στη ζωή μας»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπρους Γουίλις – Ντέμι Μουρ γενέθλια: «Σε αγαπάμε και είμαστε ευγνώμονες που σε έχουμε στη ζωή μας»

Μπρους Γουίλις - Ντέμι Μουρ γενέθλια: Το μήνυμα της ηθοποιού για τους συγγενείς όσων πάσχουν από άνοια

Με δύο νέες φωτογραφίες του Μπρους Γουίλις ευχήθηκε η πρώην σύζυγός του, Ντέμι Μουρ, για τα 69α γενέθλιά του την Τρίτη. Στην πρώτη από τις τρεις φωτογραφίες που ανήρτησε η Μουρ στο Instagram, ο Μπρους Γουίλις συνομιλεί μαζί της ενώ στη δεύτερη παίζει με την εγγονή του Λουέτα, το πρώτο παιδί της κόρης του, Ρούμερ. Η τρίτη φωτογραφία είναι από το παρελθόν, με τον Μπρους Γουίλις να ποζάρει μαζί με τις τρεις κόρες του, την 35χρονη σήμερα Ρούμερ, την 30χρονη Ταλούλα και την 32χρονη Σκάουτ.

«Χρόνια πολλά BW! Σε αγαπάμε και είμαστε ευγνώμονες που σε έχουμε στη ζωή μας» έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα των φωτογραφιών. Υπενθυμίζεται ότι ο Μπρους Γουίλις έχει διαγνωστεί με αφασία, εξέλιξη που έβαλε πρόωρο τέλος στην καριέρα του.

Η συμβουλή της Ντέμι Μουρ

Τον Μάρτιο του 2022 επιβεβαιώθηκε από την οικογένεια του ηθοποιού ότι πάσχει από αφασία, ενώ τον Φεβρουάριο αποκάλυψαν ότι έχει και μετωποκροταφική άνοια, μια σπάνια μορφή της νευροεκφυλιστικής διαταραχής, που μπορεί να επηρεάσει τη «προσωπικότητα, τη συμπεριφορά και τη γλώσσα» ενός ατόμου. Σε συνέντευξη που έδωσε η πρώην σύζυγός του Ντέμι Μουρ μίλησε για τη σοβαρή κατάσταση της υγείας του και τόνισε πως έμαθε να «δέχεται τη χαρά και την αγάπη» για το ποιος είναι τώρα, αντί να θρηνεί για το πώς τον άλλαξε η κατάστασή του. Η 61χρονη ηθοποιός κάποια στιγμή ρωτήθηκε «Τι μήνυμα έχετε για τους ανθρώπους εκεί έξω που έχουν μέλη της οικογένειάς τους, τα οποία πάσχουν από άνοια;».

Έτσι, απάντησε με τη σειρά της «Νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα που θα μπορούσα να μοιραστώ είναι απλώς να τους συναντήσουν εκεί που βρίσκονται. Όταν αφήσεις αυτό που ήταν πριν ή αυτό που νομίζεις ότι θα έπρεπε να είναι ή ακόμα και το ποιοι θα ήθελες να είναι, τότε μπορείς πραγματικά να μείνεις στο παρόν και να πάρεις τη χαρά και την αγάπη που υπάρχει εκεί για όλα αυτά που είναι, όχι όλα αυτά που δεν είναι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις