Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κώστας Σλούκας – Μαρία Δαρσινού: Για καφέ στο κέντρο της Αθήνας
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κώστας Σλούκας – Μαρία Δαρσινού: Για καφέ στο κέντρο της Αθήνας

Κώστας Σλούκας - Μαρία Δαρσινού: Βγήκαν για μια βόλτα στο κέντρο της πόλης μετά το διπλό του Παναθηναϊκού επί της Ρεάλ (86-97)

Ο Κώστας Σλούκας εντοπίσθηκε για καφέ στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τη σύζυγό του Μαρία Δαρσινού. Το ζευγάρι, έπειτα από το διπλό του Παναθηναϊκού επί της Ρεάλ (86-97), αποφάσισε να κάνει μια βόλτα στους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού, ήταν ένας από τους πιο πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες κόντρα στη Ρεάλ στο ματς της EuroLeague.

Ο 33χρονος άσος του τριφυλλιού με την έλευσή του στην Αθήνα από τη Μαδρίτη θέλησε να γιορτάσει τον θρίαμβο της ομάδας του. Βγήκε στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τη σύντροφό του με σκοπό να περάσουν χρόνο μαζί και να απολαύσουν ένα όμορφο πρωινό. Η σύζυγος του παίκτη δημοσίευσε ένα βίντεο της στιγμής στα social media που βρίσκονται στην καφετέρια με χαλαρή και ήρεμη διάθεση.

Η σχέση με τη σύζυγό του

Ο Κώστας Σλούκας γνωρίζει και βρίσκεται σε σχέση με τη σύζυγό του, Μαρία Δαρσινού, εδώ και αρκετά χρόνια. Η σχέση τους επισημοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2021, ενώ η Δαρσινού ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Η ρομαντική σχέση των δύο επισημοποιήθηκε με έναν πολιτικό γάμο Δημαρχείο της Γλυφάδα. Καλεσμένοι ήταν μόνο λίγοι κοντινοί φίλοι και συγγενείς.

Τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς ο Κώστας Σλούκας και η αγαπημένη του Μαρία έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι το οποίο αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα και των δυο. Η οικογένεια, πλέον, περιμένει την υποδοχή ενός νέου μέλους που τον Δεκέμβρη αποκαλύφθηκε ότι θα είναι αγοράκι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Darsy✨ (@maria_darsinou)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις