Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τεχνητή νοημοσύνη και σχέσεις: Εφαρμογές που θα αλλάξουν τον τρόπο που ερωτευόμαστε
PLUS

Τεχνητή νοημοσύνη και σχέσεις: Εφαρμογές που θα αλλάξουν τον τρόπο που ερωτευόμαστε

Τεχνητή νοημοσύνη και σχέσεις: H τεχνητή νοημοσύνη έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα και στον έρωτα

Τεχνητή νοημοσύνη, ΑΙ, επαυξημένη πραγματικότητα και ένα σωρό ακόμη τεχνολογικούς όρους που ακούμε όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια. Σε αυτό το άρθρο όμως, δεν θα αναπτύξουμε απόψεις περί τεχνολογίας, κινδύνων και αποξένωσης της ανθρώπινης φύσης. Καλώς ή κακώς, το μέλλον μας περιμένει μπροστά και οφείλουμε να κοιτάμε προς τα εκεί. Το αποτέλεσμα που θα φέρουν αυτά τα νέα εργαλεία, θα το μάθουμε (μπορεί και όχι) σε λίγα χρόνια. Μέχρι τότε όμως, μπορούμε να δούμε εφαρμογές που χρησιμοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη και αφορούν τον έρωτα και τις ερωτικές σχέσεις. Σε περίπτωση που δεν το γνώριζες, υπάρχουν ΑΙ εφαρμογές που μπορούν (λογικά) να σε βοηθήσουν στην ερωτική σου ζωή, και πιθανώς να αλλάξουν τον τρόπο που ερωτεύεσαι και φλερτάρεις.

Reply Muse

Όλοι έχουμε περάσει από εκείνη τη στιγμή, όπου ένα πρόσωπο που μας ενδιαφέρει μας στέλνει μηνύματα και μπορεί να μην γνωρίζουμε τι ακριβώς πρέπει να απαντήσουμε. Το μυαλό μας παγώνει, και το μόνο ζητάμε είναι μια καλή απάντηση για να εντυπωσιάσουμε το άλλο πρόσωπο. Τότε ξεκινάμε να ρωτάμε κολλητές, φίλους/ φίλες, συνεργάτες και ένα σωρό ακόμη άτομα, κάνοντας τα πράγματα ακόμη πιο περίπλοκα.

Πλέον, όμως, αντί για την κολλητή μπορείς να ρωτάς το Reply Muse. Στο συγκεκριμένο app προσθέτεις μερικές πληροφορίες για το ταίρι σου πχ τα χόμπι του, τα ενδιαφέροντα του, τη μουσική που ακούει και άλλα. Έχοντας αυτές τις πληροφορίες, αλλά και τη συζήτησή σας, μπορεί να σου προσφέρει ορισμένες πολύ μελετημένες και έξυπνες απαντήσεις, βασισμένες στο δικό του προφίλ και στη συζήτηση που έχετε.

Roast

Αν χρησιμοποιείς dating apps, τότε αυτή την εφαρμογή θα την εκτιμήσεις. Επειδή δεν είναι πάντα εύκολο να βρεις τον κατάλληλο σύντροφο, ούτε στα dating apps, το Roast έρχεται να «μπουστάρει» και να αναδείξει περισσότερο το προφίλ σου, προκειμένου να έχεις περισσότερες προτάσεις. Με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης σου δίνει ακόμη περισσότερες επιλογές, οι οποίες και σου ταιριάζουν καλύτερα.

Girlfriend GPT

Αν δεν πραγματοποιήσει η τεχνητή νοημοσύνη τα όνειρά σου, τότε ποιος; Ούτε καν, αλλά αν έχεις διάθεση να πειραματιστείς με το κορίτσι των ονείρων σου, τότε δημιούργησέ το. Το Girlfriend GPT σου δίνει την δυνατότητα να φτιάξεις ένα virtual χαρακτήρα έτσι ακριβώς όπως τον θες, με τη φωνή που θες, τα χαρακτηριστικά που επιλέγεις και άλλα πολλά. Έχει ακόμη και τη δυνατότητα να τραβάει σέλφι, και αυτά είναι μόνο η αρχή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις