Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καινούργιου – πλαστικές: “Μπορεί να με δει κάποιος και να πει πως το έχω παρακάνει”
LIFESTYLE

Καινούργιου – πλαστικές: “Μπορεί να με δει κάποιος και να πει πως το έχω παρακάνει”

Καινούργιου - πλαστικές: «Στα social media υπάρχουν κάποια πρότυπα που το έχουν παρακάνει, υπάρχει πλαστικόμετρο» δήλωσε η παρουσιάστρια

Στις πλαστικές επεμβάσεις που έχει προχωρήσει, αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή μια συνέντευξη που έδωσε ο τράπερ Hawk. Ο καλλιτέχνης βρέθηκε καλεσμένος σε γνωστό κανάλι στο YouTube, όπου και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «οι γυναίκες με πλαστικές είναι το πρότυπο της βίζ****». Μετά την προβολή του αποσπάσματος στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην προσωπικη της εμπειρία με τις πλαστικές. «Η τοποθέτησή του ήταν τεκμηριωμένη. Μιλάνε για τη σύγχρονη κοινωνία, που έχουμε όλοι κάποια πρότυπα κυρίως του εξωτερικού. Ήταν πολύ συγκεκριμένα αυτά που είπε, δεν έχει άδικο», είπε χαρακτηριστικά.

Μικρούτσικος σε Καινούργιου: Εγώ σε σένα, είδα έναν άνθρωπο σχεδόν να κλαίγεται και να παρακαλάει
Χαμός με Κατερίνα Καινούργιου και Νίκο Μουρατίδη – Τι του απαντά η παρουσιάστρια

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχω κάνει πλαστικές κι όταν ήμουν 17 χρονών αποφάσισα να αλλάξω τη μύτη μου. Δεν είχα κάποιο πρότυπο πριν 22 χρόνια, ούτε υπήρχε Instagram για να δω κάποια και να της μοιάσω. Δεν μου άρεσε η εικόνα μου, ένιωθα άσχημα με τη μύτη μου κι ήταν ανατομικοί λόγοι. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και το έκανα. Όπως και στα 21 όταν αποφάσισα να βάλω στήθος ήταν γιατί δεν μου άρεσε. Δεν είδα πάλι κάτι στο Instagram. Υπάρχουν πολλοί που κάνουν πλαστικές όταν κάτι δεν τους αρέσει».

Τέλος, συμφώνησε μαζί του σχετικά με τα πρότυπα των social media. «Συμφωνώ μαζί του ότι στα social ότι υπάρχουν κάποια πρότυπα που το έχουν παρακάνει. Υπάρχει πλαστικόμετρο. Δυστυχώς υπάρχει. Βλέπεις κάποιους να το έχουν παρακάνει και να έχουν ξεφύγει στα χείλη. Μπορεί να δεις εμένα και να πεις ότι το έχω παρακάνει», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις