Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καινούργιου – Τσαγκρίδης: Το μαγαζί του πρώην, τα σχόλια και η συμβουλή Μικρούτσικου
LIFESTYLE

Καινούργιου – Τσαγκρίδης: Το μαγαζί του πρώην, τα σχόλια και η συμβουλή Μικρούτσικου

Καινούργιου - Τσαγκρίδης: Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τα μηνύματα που της έστειλαν χρήστες των social media

Η Κατερίνα Καινούργιου στη σημερινή εκπομπή δε δίστασε να αναφερθεί στα σχόλια που δέχτηκε, επειδή πήγε για φαγητό στο εστιατόριο του πρώην συντρόφου της, Φίλιππου Τσαγκρίδη. «Αποφάσισα λοιπόν, Ανδρέα μου, και θα το γυρίσω στο αυτοαναφορικό. Την Κυριακή πήγα στο μαγαζί του Φίλιππου του Τσαγκρίδη. Θέλω να πω για την τοξικότητα στα social. Αποφασίζω να πάω στον άνθρωπο που έχω υπάρξει πολλά χρόνια μαζί. Τώρα αν είμαι ή αν θα ξαναείμαι μαζί του, είναι δικό μου θέμα… κι αν έχω να πω κάτι, θα το πω εγώ… Και βάζω (για) έναν άνθρωπο που αγαπάω και είμαι περήφανη, ένα post στο Instagram… Το τι άκουσα από κάτω, δε μπορείς να φανταστείς», είπε η παρουσιάστρια του Alpha.

Μάλιστα, προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα, διαβάζοντας μηνύματα, που έφτασαν στον λογαριασμό της από χρήστες των social media. «Πήγαινε παρακάλεσέ τον», «Είναι ντροπή σου», «Παρακάλα να σε παντρευτεί», «Είσαι για κλάματα», «και άλλα πολλά» ανέφερε και συμπλήρωσε: «Δεν καταλαβαίνεις πόσο άσχημα σχόλια έχουν γραφτεί σε ένα post για ένα μαγαζί ενός ανθρώπου, που στο μέλλον μπορεί να είμαι ξανά μαζί. Είναι δικαίωμά μου. Δεν καταλαβαίνετε τι άκουσα»…

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, απευθυνόμενος στην παρουσιάστρια της «Super Κατερίνα», είπε: «Εγώ έμεινα κάποιους μήνες στο νοσοκομείο και σε άκουσα να κλαίγεσαι συνέχεια για τη σχέση σου. Ήταν τι έβλεπα σε κρεβάτι πόνου. Είδα έναν άνθρωπο σχεδόν να κλαίγεται και να παρακαλάει. Θέλω να πω ότι όταν βάζεις στο τραπέζι αυτό και ο κόσμος ξέρει παραπάνω από όσα κι εμείς, μη ζητάς κάτι που έκανες…. και μπράβο σου…,αλλά αν αυτό είναι μια «τσίχλα», να τρώγεσαι, νομιμοποιείς στον καθένα να σου πει αυτό που σου είπε».

Κλείνοντας το θέμα η παρουσιάστρια απάντησε: «Δεν είμαι η μόνη κοπέλα κοντά στα 40, που θέλει να κάνει οικογένεια. Αυτό δε σημαίνει ότι με κάνει απεγνωσμένη, ότι παρακαλάω κάποιον. Δεν πάει έτσι. Δε νομιμοποιείται κανένας να σε βρίζει έτσι κάτω από τα social. Και στην τελική, εγώ θα πηγαίνω και θα τρώω όπου θέλω. Άει στο καλό όλοι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις