Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καινούργιου – Μουρατίδης: “Τι να σχολιάσω;”
LIFESTYLE

Καινούργιου – Μουρατίδης: “Τι να σχολιάσω;”

Καινούργιου - Μουρατίδης: Η ανάρτηση στα social media για τις… αποχωρήσεις και η απάντηση

Απάντηση στον Νίκο Μουρατίδη έδωσε από τη σημερινή της εκπομπή η Κατερίνα Καινούργιου, για όσα έγραψε ο μουσικός παραγωγός στα social media, τόσο για την ολιγόλεπτη αποχώρηση της Ναταλίας Γερμανού από την εκπομπή της όσο και για την αποχώρηση της ίδιας από τη «Super Κατερίνα» κατόπιν προβλήματος υγείας που προέκυψε στον αέρα. «Ναταλία Γερμανού: Έφυγε εκτάκτως από το πλατό της εκπομπής – “Συνέβη κάτι σοβαρό”. Τι είναι αυτό; Καινούργιο trend; Διάβασα ότι κάποια άλλη σηκώθηκε κι έφυγε εν ώρα εκπομπής» είχε γράψει ο Νίκος Μουρατίδης.

«Το “κάποια άλλη” το έγραψε για μένα. Τι να σχολιάσω; Να ενημερώσω τον κύριο Μουρατίδη ότι θα έπρεπε να έχω φύγει πολύ νωρίτερα από την εκπομπή. Οι πόνοι μου ήταν αφόρητοι» είπε η Κατερίνα Καινούργιου και συμπλήρωσε: «Σας εύχομαι ποτέ να μην πάθετε κολικό στο έντερο ή τη χολή. Δεν μπορούσα να σταθώ στον αέρα και να με βλέπουν οι τηλεθεατές έτσι. Ενημέρωσα, και για να ξέρω ότι είμαι ασφαλής και ότι όλα είναι καλά, έπρεπε να πάω μέχρι το νοσοκομείο. Πού είναι το κακό; Και η Ναταλία Γερμανού εξήγησε ότι για κάτι σοβαρό αποχώρησε για λίγο. Για θέματα χαμού και υγείας;».

Κλείνοντας, η παρουσιάστρια του Alpha ανέφερε: «Τι να συζητήσουμε τώρα; Που όταν πήγα στο νοσοκομείο, κάποιοι μου στέλνανε κατάρες στο twitter; Ο κόσμος δεν πάει καλά. Ούτε trend είναι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις