Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μπαλί αράχνες: Το viral βίντεο τουρίστριας
ΚΟΣΜΟΣ

Μπαλί αράχνες: Το viral βίντεο τουρίστριας

Μπαλί αράχνες: Είναι ένα θέαμα που θα μπορούσε να… ενοχλήσει εάν όχι να φοβίσει ακόμα και τους πιο θαρραλέους.

Μία τουρίστρια στο Μπαλί προκάλεσε πανικό στην κοινότητα του TikTok με ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ένα τεράστιος και πυκνός ιστός γεμάτος δεκάδες αράχνες στη μέση του δρόμου. Η ίδια σημειώνει στη λεζάντα του βίντεο, “πρόκειται για το χειρότερο πράγμα που έχω δει ποτέ σε ολόκληρη τη ζωή μου». «Έριξα μια ματιά καθώς περνούσαμε από εκεί, έμεινα άναυδη και ζήτησα από τον οδηγό να γυρίσει πίσω γιατί δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που είδα», δήλωσε η 33χρονη Grace Kelly από τη Βρετανία. «Φοβάμαι τις αράχνες, αλλά νομίζω ότι το δέος με κυρίευσε και ήξερα ότι ήθελα να το απαθανατίσω, καθώς ήταν τόσο εξωπραγματικό. Επίσης, ήταν πολύ ακίνητες, γεγονός που με έκανε να νιώθω λιγότερο ανήσυχη. Δεν πλησίασα πολύ κοντά» συνέχισε.

Όπως είπε, οι ιστοί εκτείνονταν περίπου 20 μέτρα κατά μήκος  μπροστά από εγκαταλελειμμένα κτίρια, μέσα από δέντρα και καλώδια ρεύματος. «Ήταν τόσο πυκνοί που νομίζω ότι σε ορισμένα σημεία είχαν πλάτος περίπου πέντε μέτρα» περιέγραψε. Η Kelly περιέγραψε την τρομακτική σκηνή ως «την καλύτερη διακόσμηση του κόσμου για τις Απόκριες». Το βίντεό της έχει προβληθεί περισσότερες από 30 εκατομμύρια φορές και έχει προσελκύσει περισσότερα από 45.000 σχόλια από όλο τον κόσμο μέσα σε μία μόνο ημέρα.

Η Kelly, η οποία είναι δημιουργός περιεχομένου πλήρους απασχόλησης εδώ και δύο χρόνια με έμφαση στα ταξίδια και την πεζοπορία, δήλωσε ότι έμεινε έκπληκτη από την τεράστια απήχηση του βίντεο. Όπως πληροφόρησε τους χρήστες του διαδικτύου, είχε μαζέψει χρήματα για να πάει στο Μπαλί για πέντε εβδομάδες «για να ξεφύγει από τον καταθλιπτικό χειμώνα του Ηνωμένου Βασιλείου». «Καθησυχάζω τους πάντες και σας λέω να μην αποθαρρυνθείτε από το να επισκεφτείτε το Μπαλί, καθώς είναι τόσο απίθανο να συναντήσετε κάτι τέτοιο λόγω της θέσης του. Ήταν μια τόσο ωραία εμπειρία που προστέθηκε στο ταξίδι μου» κατέληξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις