Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ύμνοι Βερύκιου: “Ήταν ο καλύτερος υπουργός Άμυνας”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ύμνοι Βερύκιου: “Ήταν ο καλύτερος υπουργός Άμυνας”

"Σοβαρά μιλάς τώρα;", είπε γελώντας η Νέγκα

“Ευχαριστώ τον Δήμο Βερύκιο, είναι τιμητικό να αναγνωρίζεται το έργο από ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο”, έγραψε ο Πάνος Καμμένος σε ανάρτησή του, ευχαριστώντας τον γνωστό δημοσιογράφο για όσα είπε για τον πρώην υπουργό Άμυνας στην εκπομπή της Αθηναΐδος Νέγκα στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24.

Ο Καμμένος… σφύριξε και λέει ότι τον παρακολουθούν

Ειδικότερα, ο Δήμος Βερύκιος μίλησε στην εκπομπή “Καλύτερα Αργά” και, μεταξύ άλλων, ερωτήθηκε για τον καλύτερο υπουργό Άμυνας που έζησε στα χρόνια που κάνει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Συγκεκριμένα, η Αθηναΐς Νέγκα ρώτησε τον γνωστό δημοσιογράφο για το ποιος είναι ο καλύτερος υπουργός Άμυνας μεταξύ όλων όσων έχει ζήσει, τα τόσα χρόνια που καλύπτει το Υπουργείο Αμυνας. “Ο Πάνος Καμμένος ήταν καλός υπουργός Άμυνας”, απάντησε ο Δήμος Βερύκιος.

Το “ευχαριστώ” Καμμένου

Να σημειώσουμε ότι στα λόγια του Δήμου Βερύκιου, απάντησε και ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος, με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο “Χ”, ευχαριστώντας τον δημοσιογράφο.

“Ευχαριστώ τον Δήμο Βερύκιο είναι τιμητικό να αναγνωρίζεται το έργο από ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο”, έγραψε ο Πάνος Καμμένος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις