Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παπαγιάννης buzzer beater: Το απίστευτο τρίποντο πίσω από το κέντρο που έσωσε τη Φενέρ σε χρόνο μηδέν
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παπαγιάννης buzzer beater: Το απίστευτο τρίποντο πίσω από το κέντρο που έσωσε τη Φενέρ σε χρόνο μηδέν

Παπαγιάννης buzzer beater: Ο «Big Papa» έσωσε την ομάδα του από βέβαιη ήττα με έναν τρόπο που δεν είχε φανταστεί

Απίστευτο φινάλε είχε – στην κανονική του διάρκεια – ο αγώνας μπάσκετ της Φενέρ με τη Μπαχτσεσεχίρ για το πρωτάθλημα Τουρκίας. Με μόλις 1,9″ να απομένουν, η Μπαχτσεσχίρ σκόραρε και πήρε προβάδισμα τριών πόντων (96-93), αγγίζοντας έτσι μια μεγάλη νίκη. Ωστόσο, στην επαναφορά της Φενέρ, η μπάλα έφτασε στα χέρια του Γιώργου Παπαγιάννη, ο οποίος σχεδόν από το ύψος της ρακέτας της δικής του ομάδας, πέταξε τη μπάλα με το ένα χέρι, και την είδε να καταλήγει στο καλάθι της Μπαχτσέ, ισοφαρίζοντας έτσι το παιχνίδι (96-96) και στέλνοντάς το στην παράταση! Για την ιστορία, η Φενέρ κατάφερε και κέρδισε το παιχνίδι στο έξτρα πεντάλεπτο με 110-105.

Οι δηλώσεις του

«Δεν μπορούμε να πούμε ότι παίξαμε πολύ καλά. Η Μπαχτσεσεχίρ είναι πολύ καλή ομάδα και πάντα μάχεται μέχρι το τέλος. Κάθε φορά που έμεναν πίσω στο σκορ, έβρισκαν τρόπο να επιστρέφουν στο παιχνίδι. Έπαιξαν πολύ επιθετικά αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε στο τέλος».

Ενώ όσον αφορά το απίθανο buzzer-beater που οδήγησε το ματς στην παράταση και ίσως αποτελεί το σουτ της χρονιάς τόνισε πως «απέμεναν λίγα δευτερόλεπτα και είχα τον Μελίχ Μαχμούτογλου να φωνάζει προς εμένα. Είδα δύο αντιπάλους κοντά μου. Πήρα την μπάλα και απλώς την πέταξα. Είχα την τύχη με το μέρος μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις