Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Γιούχαραν την Τέιλορ Σουίφτ -Απίστευτο σκηνικό, έξαλλοι οι φαν του NFL μαζί της
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γιούχαραν την Τέιλορ Σουίφτ -Απίστευτο σκηνικό, έξαλλοι οι φαν του NFL μαζί της

Το ευχαριστήθηκαν στα social media με το γιουχάισμα στην Τέιλορ Σουίφτ

Η Τέιλορ Σουίφτ μπορεί να είναι το πιο hot όνομα στη μουσική αυτή την περίοδο ωστόσο η σχέση της με τον Τράβις Κελτς, παίκτη του NFL, την έχει μετατρέψει σε κόκκινο πανί για τους οπαδούς του σπορ. Και συγκεκριμένα τους οπαδούς της ομάδας του Κελτς, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι η Τέιλορ Σουίφτ πηγαίνει συνεχώς στο γήπεδο και κλέβει την προσοχή των media. Κατά την είσοδο της στο γήπεδο χθες η Τέιλορ Σουίφτ χιουχαϊστικε έντονα χθες το απόγευμα.

Καθώς η σούπερ ποπ σταρ Τέιλορ Σουίφτ έμπαινε στο στάδιο του Μπάφαλο Μπιλς φορώντας έναν κόκκινο σκούφο, αντί για τις συνηθισμένες ζητωκραυγές, έγινε αποδεκτή με αποδοκιμασίες από το πλήθος. Και όπως επισημαίνει η Daily Mail οι αποδοκιμασίες δεν ακούστηκαν μόνο έξω από το γήπεδο αλλά και στα διάφορα μπαρ και άλλους χώρους στις τηλεοράσεις των οποίων προβλήθηκε ο αγώνας και η κάμερα αντί να εστιάζει στου πρωταγωνιστές παίκτες, όταν ο σκηνοθέτης το έκρινε σκόπιμο, εστίαζε στην Τέιλορ Σουίφτ.

Το ευχαριστήθηκαν στα social media με το γιουχάισμα στην Τέιλορ Σουίφτ

«Βιτριολικό ντους με αποδοκιμασίες όταν η Τέιλορ Σουίφτ εμφανίστηκε στην οθόνη για πρώτη φορά… πραγματικά γέμισε την καρδιά μου», έγραψε κάποιος στα social media. Ένα άλλο άτομο, που παρακολουθούσε τον αγώνα σε ένα μπαρ, έγραψε: «Όλο το μπαρ γιούχαρε όταν έδειξαν την Taylor Swift». Και ένας τρίτος σημείωσε: «Η Τέιλορ δεν είναι στο γήπεδο, δεν παίζει, οπότε γιατί την δείχνουν μετά από ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ (σσ ο φίλος της) ΠΙΑΝΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ. Είμαι τόσο κουρασμένος από αυτή τη βλακεία. Δεν έχει καμία σχέση με το παιχνίδι. Όταν αρχίσει να παίζει, μπορείτε να αρχίσετε να την δείχνετε. Είναι τόσο γελοίο. Η Τέιλορ Σουίφτ δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το πραγματικό παιχνίδι, επομένως δεν υπάρχει λόγος να εμφανίζεται. Μακάρι να δείξουν πώς την αποδοκιμάζει το πλήθος τώρα».

Κάποιος άλλος σχολίασε: «Αυτό το παιχνίδι μπορεί να είναι η μοναδική φορά που ένα μπαρ στο Hell’s Kitchen έχει αποδοκιμάσει τον Τέιλορ Σουίφτ». Το Hell’s Kitchen είναι μια περιοχή στη Νέα Υόρκη, γνωστή για τη νυχτερινή ζωή και τα μπαρ των ομοφυλόφιλων. Η Τέιλορ Σουίφτ ξεκίνησε να παρακολουθεί τους αγώνες της ομάδας του συντρόφου της φέτος.

Χθες η Σουίφτ προσγειώθηκε με το ιδιωτικό της τζετ γύρω στις 4 το απόγευμα κοντά στο γήπεδο και έφθασε ως εκεί με ένα κομβόι από αρκετά SUV και αστυνομική συνοδεία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις