Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κέβιν Κόστνερ ηλικία: Ο ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά του με μια φωτογραφία από τα παλιά
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κέβιν Κόστνερ ηλικία: Ο ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά του με μια φωτογραφία από τα παλιά

Κέβιν Κόστνερ ηλικία: Το στιγμιότυπο έδειχνε τον ηθοποιό της σειράς «Yellowstone» να φοράει ένα καουμπόικο καπέλο και να ποζάρει χαμογελαστός

Ο Κέβιν Κόστνερ γιόρτασε τα 69α γενέθλιά του με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από τα παλιά, την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου. Το στιγμιότυπο έδειχνε τον ηθοποιό της σειράς «Yellowstone» να φοράει ένα καουμπόικο καπέλο και να ποζάρει χαμογελαστός. «Γιορτάζουμε σήμερα έναν ακόμη χρόνο ζωής και αφιερώνουμε μια στιγμή για να τιμήσουμε αυτό το παιδί που είχε μεγάλα όνειρα. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πόσο μακριά έχουμε φτάσει», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram. Και πρόσθεσε: «Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές για τα γενέθλια. Χάρη στην υποστήριξή σας μπόρεσα να κυνηγήσω τα όνειρά μου όλα αυτά τα χρόνια».

Πριν από κάποιο καιρό, είδηση προκάλεσε το γεγονός ότι η πρώην σύζυγός του, Κριστίν Μπάουμγκαρτνερ, προχώρησε στην προσωπική της ζωή με τον πρώην γείτονα του Κόστνερ και φίλο, Τζος Κόνορ. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η σχεδιάστρια τσαντών και ο χρηματιστής  έκαναν διακοπές στη Χαβάη, προκαλώντας φήμες ότι είχαν συνάψει ρομαντική σχέση. Ωστόσο, η Μπάουμγκαρτνερ και ο δικηγόρος της αρνήθηκαν στο δικαστήριο ότι έβγαινε με τον Κόνορ, αφού ισχυρίστηκε ότι ο νέος της «φίλος» της είχε δώσει 20.000 δολάρια σε μετρητά. «Είναι καλοί φίλοι εδώ και χρόνια», μοιράστηκε μια πηγή για τη σχέση της Μπάουμγκαρτνερ και του Κόνορ.

Ο Κόστνερ και η Μπάουμγκαρτνερ, που έχουν τρία παιδιά, διευθέτησαν τελικά το διαζύγιό τους τον Σεπτέμβριο. Η είδηση ότι η φιλία της Μπάουμγκαρτνερ με τον Κόνορ είχε γίνει ρομαντική έγινε γνωστή την περασμένη εβδομάδα, με πηγές να υποστηρίζουν στο People ότι το ζευγάρι είχε αρχικά μια πλατωνική σχέση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις