Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «The New Look»: Αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ της σειράς για τον Κριστιάν Ντιόρ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«The New Look»: Αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ της σειράς για τον Κριστιάν Ντιόρ

Ο Μπεν Μέντελσον υποδύεται τον Κριστιάν Ντιόρ, η Ζιλιέτ Μπινός την Κοκό Σανέλ

Η Apple TV+ αποκάλυψε το πρώτο τρέιλερ για το «The New Look», τη σειρά στην οποία ο Μπεν Μέντελσον υποδύεται τον Κριστιάν Ντιόρ και η Ζιλιέτ Μπινός την Κοκό Σανέλ. Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, η σειρά του Τοντ Κέσλερ «ακολουθεί» τον Κριστιάν Ντιόρ και άλλους σχεδιαστές, στο λανσάρισμα της σύγχρονης μόδας, εν μέσω του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και της ναζιστικής κατοχής στο Παρίσι.

Τα τρία πρώτα επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα στις 14 Φεβρουαρίου. Θα ακολουθεί ένα επεισόδιο κάθε Τετάρτη, έως τις 3 Απριλίου. Το «The New Look» αφορά μια κομβική στιγμή του 20ου αιώνα, όταν ο Κριστιάν Ντιόρ αναδείχθηκε στο προσκήνιο «με το πρωτοποριακό, εμβληματικό αποτύπωμά του στην ομορφιά και την επιρροή», απειλώντας την αυτοκρατορία της Κοκό Σανέλ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα η σειρά αποτυπώνει την ιστορία αντιπάλων του Κριστιάν Ντιόρ, πέρα από την Κοκό Σανέλ, μεταξύ των οποίων ο Πιερ Μπαλμέν και Κριστόμπαλ Μπαλενθιάγα, ενώ παρέχει μια «εντυπωσιακή ματιά στο ατελιέ, τα σχέδια και τα ρούχα» που δημιούργησε ο εμβληματικός σχεδιαστής. Πέρα από τον Μπεν Μέντελσον και τη Ζιλιέτ Μπινός, στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Γκλεν Κλόουζ, Τζον Μάλκοβιτς, Μέισι Γουίλιαμς και Έμιλι Μόρτιμερ μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις