Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπουρδούμης για Δροσάκη: Προσπαθούμε να είμαστε εκεί και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον σε ό, τι συμβεί
LIFESTYLE

Μπουρδούμης για Δροσάκη: Προσπαθούμε να είμαστε εκεί και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον σε ό, τι συμβεί

Μπουρδούμης για Δροσάκη: «Δεν υπάρχει οδηγός επιβίωσης γύρω από αυτό το κομμάτι» δήλωσε ο ηθοποιός

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε για την πατρότητα, τη σχέση του με τη Λένα Δροσάκη μετά το διαζύγιό τους, ενώ αποκάλυψε ότι θα μπει στη σειρά του MEGA, «Το Ναυάγιο». Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!». Για τον χωρισμό του σχολίασε: «Είμαστε σε ένα καινούργιο πλαίσιο, το βρίσκουμε μέρα με τη μέρα. Δεν υπάρχει οδηγός επιβίωσης γύρω από αυτό το κομμάτι. Κάνουμε και οι δύο το ίδιο επάγγελμα, το οποίο είναι επίφοβο, υπάρχει μια αστάθεια ακόμη και για τα προγράμματα, δεν έχουμε σταθερό πρόγραμμα. Δεν πηγαίνουμε σε μια δουλειά 8 η ώρα και σχολάμε στις 3-4. Οπότε δημιουργεί και άλλη δυσκολία. Προσπαθούμε να είμαστε εκεί και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον σε οτιδήποτε συμβεί. Πρακτικά, μένω πολύ κοντά στο σπίτι και λειτούργησε αυτό, είμαι 10 λεπτά με τα πόδια».

Για τον γιο του ανέφερε: «Νομίζω ότι αυτός ο χρόνος 2,5-3,5 είναι πάρα πολύ δυνατός. Βλέπω ότι έχουμε δεθεί περισσότερο με το παιδί μου, επικοινωνούμε καλύτερα και κάνουμε περισσότερα πράγματα. Πηγαίνουμε βόλτες, θέατρο. Βλέπουμε και παραστάσεις για πιο μεγάλα παιδιά. Είναι πολύτιμες οι ώρες πια με τον γιο μου. Τις ρουφάς, τα αφήνεις όλα, τα παρατάς. Παίζουμε τη συνθήκη, δεν παίζουμε κανέναν ρόλο. Είμαστε μέσα σε μια συνθήκη. Είμαι πλήρως αφοσιωμένος στον γιο μου και όποτε έχω κενό ακόμα και έκτακτο θα προσπαθήσω να είμαι μαζί του». Τέλος, για τον ρόλο που θα παίξει στο «Ναυάγιο» είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, ξεκινάω αύριο γυρίσματα θα μπω με έναν πάρα πολύ ενδιαφέροντα ρόλο, θα είμαι ο δικηγόρος που θα υπερασπιστεί τα θύματα του ναυαγίου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις