Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Έτρωγε χοτ ντογκ για επτά ημέρες και κατάφερε το… ακατόρθωτο
ΚΟΣΜΟΣ

Έτρωγε χοτ ντογκ για επτά ημέρες και κατάφερε το… ακατόρθωτο

Εκτός από τη διατροφή του, ο Yacht ανέφερε επίσης στα σχόλια ότι περπατούσε 15 χιλιόμετρα την ημέρα

Σε ένα μοναδικό πείραμα που έχει τραβήξει την προσοχή του διαδικτύου, ένας δημιουργός περιεχομένου γνωστός ως Sir Yacht ξεκίνησε μια γαστρονομική περιπέτεια, τρώγοντας μόνο χοτ ντογκ για μια ολόκληρη εβδομάδα. Ο Sir Yacht, ο οποίος μοιράστηκε το ταξίδι του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 11 Ιανουαρίου, θέλησε να διαπιστώσει αν η διατροφή αποκλειστικά με αυτή την προσιτή επιλογή γεύματος ήταν όντως μια αξιόλογη προσπάθεια. Κατά τη διάρκεια του πειράματος ο νεαρός κατανάλωσε συνολικά 29 χοτ ντογκ ενώ δαπάνησε μόλις 25 ευρώ. Η δαπάνη αυτή, όπως τόνισε ο Yacht, ήταν μόλις το ένα τέταρτο της δαπάνης που ο μέσος millennial ξοδεύει για φαγητό σε μια εβδομάδα, η οποία είναι περίπου 120 ευρώ.

Παραδόξως, ο Yacht ανέφερε ότι δεν βαρέθηκε ποτέ τα χοτ ντογκ καθ’ όλη τη διάρκεια του πειράματος. Ωστόσο, σημείωσε με χιούμορ ότι το έντερο του επηρεάστηκε αρνητικά, παρομοιάζοντάς τες με το «ποτάμι σοκολάτας του Willy Wonka». Πιο απροσδόκητα, ισχυρίστηκε επίσης ότι έχασε βάρος κατά τη διάρκεια αυτής της δίαιτας που περιελάμβανε μόνο χοτ ντογκ. Ο Yacht κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ενώ το πείραμα άξιζε τον κόπο γι’ αυτόν οικονομικά, δεν το συνιστά ως βιώσιμη επιλογή τρόπου ζωής ή ως πρόγραμμα διατροφής για οποιονδήποτε άλλον.

Εκτός από τη διατροφή του, ο Yacht ανέφερε επίσης στα σχόλια ότι περπατούσε 15 χιλιόμετρα την ημέρα, έπινε καθημερινά τρία λίτρα νερό και έπαιρνε βιταμίνες, γεγονός που πιθανότατα συνέβαλε στη συνολική του υγεία κατά τη διάρκεια του πειράματος. Η ανάρτηση του Yacht προσέλκυσε γρήγορα μεγάλη προσοχή, με πολλούς ειδικούς να επισημαίνουν πως η σωστή διατροφή δεν σχετίζεται αποκλειστικά με τα κιλά, αλλά κυρίως, με την υγεία!






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις