Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / UEFA: Κεκλεισμένων των θυρών τα ελληνικά παιχνίδια στην Ευρώπη;
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

UEFA: Κεκλεισμένων των θυρών τα ελληνικά παιχνίδια στην Ευρώπη;

UEFA: Τι αναφέρει προς τις ελληνικές ομάδες

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών τα εντός έδρας παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη (Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα, Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα και ΠΑΟΚ – Ελσίνκι), λόγω των όσων συνέβησαν τις τελευταίες μέρες με τελευταία τα σοβαρά επεισόδια στον αγώνα βόλεϊ του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό αλλά και με τα επεισόδια στο Πανσερραϊκό Βόλος – Ολυμπιακός .

Ένα σενάριο για το οποίο ήδη έχει τοποθετηθεί ο ιδιοκτήτης των πρασίνων, Γιάννης Αλαφούζος, με ανάρτησή του στο Twitter, λέγοντας ότι είναι “ντροπή”. Η UEFA μάλιστα έχει ενημερώσει ήδη τις τρεις αυτές ομάδες για το ενδεχόμενο να διεξαχθούν τα παιχνίδια χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Η ενημέρωση της UEFA προς τις ομάδες

“Καθώς οι ομάδες σας παίζουν στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα, θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα πιθανό ζήτημα. Ίσως έχετε δει στις ειδήσεις, ότι έγιναν σοβαρά επεισόδια με χούλιγκαν σε αγώνα βόλεϊ και ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά. Ως αποτέλεσμα, αντιλαμβανόμαστε ότι η ελληνική κυβέρνηση σκέφτεται να διατάξει όλα τα παιχνίδια στην Ελλάδα να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν θα εφαρμόσουν αυτό το μέτρο και στα διεθνή παιχνίδια. Θα έχουμε καθαρή εικόνα για το θέμα αύριο και θα σας ενημερώσουμε σχετικά”.

Να σημειωθεί ότι η Μακάμπι Χάιφα έχει ήδη εξασφαλίσει 800 εισιτήρια για τον “τελικό” της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό με δέλεαρ ένα εισιτήριο στο Conference League.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις