Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τότεναμ: Ο Ζότα τα βρήκε σκούρα στην Σ. Αραβία
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τότεναμ: Ο Ζότα τα βρήκε σκούρα στην Σ. Αραβία

Τότεναμ: Ο Ποστέκογλου, ποιον κοιτάζει από Σ. Αραβία

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

O Άγγελο Ποστέκογλου της Τότεναμ, κοιτάζει για έναν παίκτη που είχε πάει στην Σαουδική Αραβία. Η μεταγραφή με 30.000.000 ευρώ που πρόσφεραν στην Σέλτικ για τον Ζότα για λογαριασμό της Αλ Ιτιχάντ όμως δεν πήγε καλά, καθόλου καλά, αφού ο Πορτογάλος που αποφάσισε ν’ αφήσει την Ευρώπη στα 24 του, δεν έπιασε τόπο στην ομάδα όπου αγωνιζόταν μαζί με τους Μπενζεμά, Καντέ και Φαμπιάνο.

Ο Ζότα τα “έσπασε” στην Σέλτικ, είχε προτάσεις για να παίξει ψηλότερα, όμως τα πολλά λεφτά που έδινα οι Άραβες στον Ζότα και οι κλήσεις που έκαναν και άλλοι ποδοσφαιριστές, τον οδήγησε να παίξει προς την Ασία. Ωστόσο, ο περιορισμός των οκτώ ξένων στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, ο τότε προπονητής της ομάδας, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, τον άφησε εκτός αποστολής, αλλά τουλάχιστον με 5 συμμετοχές και 1 γκολ που πρόλαβε να σκοράρει πριν πει το “αντίο” στην Αλ Ιτιχάντ.

Τι αναφέρουν πηγές

Βέβαια, σύμφωνα με δημοσίευμα τις τελευταίες μέρες έχει προκύψει το ενδεχόμενο της επανένωσης με τον Ποστέκογλου στην Τότεναμ. Οι Άγγλοι ψάχνονται στην αγορά για ενίσχυση τον Ιανουάριο και ο 24χρονος αποτελεί μία περίπτωση που ο προπονητής γνωρίζει καλά λόγω της κοινής τους θητείας στη Σκωτία (Σέλτικ). Το συμβόλαιο του Ζότα με την Αλ Ιτιχάντ έχει διάρκεια έως το 2026, όμως, δεν μοιάζει δύσκολο να βρεθεί η χρυσή τομή για να γλιτώσουν οι δύο πλευρές, η μία από την παρουσία του άλλου. Και ο ποδοσφαιριστής βέβαια αναμένεται να ρίξει τις απαιτήσεις του για να επιστρέψει στα υψηλά στάνταρ του παρελθόντος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις