Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / «Η πιο μισητή γυναίκα της Βρετανίας»: Η Κάρλα Μπελούτσι προκαλεί ξανά το διαδίκτυο
ΚΟΣΜΟΣ

«Η πιο μισητή γυναίκα της Βρετανίας»: Η Κάρλα Μπελούτσι προκαλεί ξανά το διαδίκτυο

«Η πιο μισητή γυναίκα της Βρετανίας» θα χρεώσει £150 κάθε μέλος της οικογένειάς της για το χριστουγεννιάτικο δείπνο

Έχει χαρακτηριστεί ως «η πιο μισητή γυναίκα της Βρετανίας» και ανακοινώνοντας τα σχέδια της για τα Χριστούγεννα, μάλλον προσπαθεί να διατηρήσει τον τίτλο της. Ο λόγος για την Κάρλα Μπελούτσι, η οποία είχε χαρακτηριστεί στο παρελθόν ως «η πιο μισητή γυναίκα της Βρετανίας» όταν παραδέχτηκε ότι «άρμεξε το σύστημα» και έκανε δωρεάν επέμβαση στη μύτη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας δηλώνοντας ψευδώς ότι πάσχει από κατάθλιψη. Τώρα, η Μπελούτσι δηλώνει ότι σχεδιάζει να χρεώσει κάθε έναν από τους συγγενείς της που θα βρεθεί στο χριστουγεννιάτικο δείπνο με 150 λίρες.

Η Μπελούτσι, η οποία μετακόμισε από το σπίτι της στο Χερτφοντσάιρ λόγω του μίσους που δέχεται, λέει ότι της αρέσει η περίοδος των γιορτών, αλλά ότι υπάρχει μια κρίση κόστους ζωής και αξίζει να αποζημιωθεί για το βάρος σε χρόνο και έξοδα προετοιμασίας ενός γεύματος για έως 15 άτομα. Η 42χρονη καθώς πλησιάζει η περίοδος των εορτών, αναμένει να έχει έως και εννέα συγγενείς, εκτός από την εξαμελή οικογένειά της, να κάθονται γύρω από το τραπέζι στο σπίτι της την ημέρα των Χριστουγέννων.

Οι καλεσμένοι θα πληρώσουν 150 λίρες για ένα πλήρες δείπνο με γαλοπούλα, συμπεριλαμβανομένου ενός ποτηριού σαμπάνιας. «Δεν είναι φτηνό να ταΐζεις ανθρώπους και χρειάζεται επίσης πολύς χρόνος για να φτιάξεις ένα ωραίο γεύμα», είπε η Κάρλα. «Θα τους δώσω ένα ποτήρι σαμπάνια, αλλά αν θέλουν άλλο ποτό, μπορούν να φέρουν το δικό τους», συνέχισε.

Ό,τι κάνω είναι για κέρδος, λέει «η πιο μισητή γυναίκα της Βρετανίας»

Αποκάλυψε ότι στις 150 λίρες περιλαμβάνεται και το κέρδος που θα βγάλει και προσθέτει: «Ό,τι κάνω είναι για κέρδος και η οικογένειά μου το καταλαβαίνει αυτό». Σύμφωνα με την ίδια κάποιοι από τους συγγενείς θα «αηδίαζαν» με την ιδέα και μπορεί να μην έρθουν, αλλά πρόσθεσε: «Αν θέλεις ποιότητα, πρέπει να πληρώσεις γι’ αυτό. Μπορεί να βρείτε ένα κρεοπωλείο που να είναι φθηνότερο από το σπίτι μου, αλλά το δείπνο μου θα είναι πολύ πιο αριστοκρατικό από αυτό. Δεν θα ήταν φθηνότερο αν πηγαίνατε σε ένα εστιατόριο ή ξενοδοχείο για ένα γεύμα την ημέρα των Χριστουγέννων, οπότε γιατί να μείνω με λιγότερα χρήματα; Θα έχω την τηλεόραση στο παρασκήνιο για να μπορούν να ακούσουν τον Βασιλιά στις 3 μ.μ. και να δουν ό,τι τους αρέσει». Είπε ότι οι πόρτες θα ανοίξουν γύρω στις 2 μ.μ. και μετά τις 10 μμ θα τους στείλει όλους στα σπίτια τους.

Πρώην μοντέλο του OnlyFans

Η 42χρονη ήταν μοντέλο του OnlyFans μέχρι πέρυσι και από το συγκεκριμένο site κατάφερε να κερδίσει 40.000 λίρες. Νωρίτερα φέτος, όταν η κόρη της έκλεισε τα 18, η Κάρλα αποκάλυψε πώς ξόδεψε 10.000 λίρες για τα γενέθλια και τους φίλους της σέρβιραν Dom Perignon των 200 λιρών ημίγυμνες στρίπερ. Η μητέρα ακόμα δύο παιδιών δήλωσε ότι ήθελε η «πρώτη γεύση του ποτού» της κόρης της να είναι μια κομψή σαμπάνια και όχι ένα θλιβερό Prosecco των 5 λιρών.

Τον περασμένο μήνα η Κάρλα είπε στην MailOnline ότι εξακολουθεί να δέχεται απειλές καθημερινά μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την παραδοχή της για την επέμβαση στη μύτη της τέσσερα χρόνια πριν. Οι συνεχείς απειλές ότι θα την σκοτώσουν και τα την βιάσουν την επηρέασαν τόσο πολύ που έχει μετακομίσει σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία – μακριά από το σπίτι στο Χερτφορντσάιρ – και δεν μετακινείται πλέον με τα μέσα μαζικής μεταφοράς για λόγους ασφαλείας. «Το μέγεθος της κακοποίησης που υφίσταμαι είναι εξωπραγματικό», είπε. «Κάνει τη ζωή μου κόλαση».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις