Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

23

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Γεύμα αγάπης Αθήνα Πάσχα 2024: Εορταστικά γεύματα στους συμπολίτες μας
ΕΛΛΑΔΑ

Γεύμα αγάπης Αθήνα Πάσχα 2024: Εορταστικά γεύματα στους συμπολίτες μας

Γεύμα αγάπης Αθήνα Πάσχα 2024: Την Κυριακή του Πάσχα στις 11.30 π.μ. ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας θα βρεθεί στο Πασχαλινό Γεύμα Αγάπης του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης

Στο πλευρό των αστέγων και των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη θα βρεθεί και αυτό το Πάσχα ο Δήμος Αθηναίων. Το Κ.Υ.Α.Δ.Α. διοργανώνει την Κυριακή του Πάσχα στις 11:30 π.μ., στο κλειστό γήπεδο Μπάσκετ του Ρούφ (Πειραιώς και Εχελιδών 69), πασχαλινό γεύμα αγάπης, στο οποίο θα παραβρεθεί και ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

Στη Θεσσαλονίκη, το γιορτινό τραπέζι του δήμου Θεσσαλονίκης για επτακόσιους άστεγους και άπορους πολίτες θα στρωθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων “Μ. Αναγνωστάκης” και στον εξωτερικό χώρο του δημαρχείου, από τις 12.00 μέχρι τις 2.00 το μεσημέρι, σε μια προσπάθεια να μεταφερθεί το πνεύμα της αγάπης και της αλληλεγγύης σε άτομα που ανήκουν σε ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες.

Στον Πειραιά και στην Πάτρα

Η κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά θα προσφέρει Πασχαλινά γεύματα αγάπης για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Φαγητό και πασχαλινά εδέσματα μοιράστηκαν σήμερα, Μεγάλο Σάββατο σε άστεγους που βρίσκονται στο λιμάνι και δεν επιθυμούν να φιλοξενηθούν στις δομές του Δήμου καθώς και σ’ αυτούς που διαμένουν στον Χώρο Φιλοξενίας Αστέγων της ΚΟ.Δ.Ε.Π., ενώ αύριο, Κυριακή του Πάσχα, θα προσφερθεί το παραδοσιακό αρνί. Τη Δευτέρα του Πάσχα, όσοι διαμένουν στον Χώρο Φιλοξενίας Αστέγων της Κοινωφελούς Επιχείρησης θα μπορέσουν να απολαύσουν αρνί και πασχαλινά εδέσματα.

Στην Πάτρα, πασχαλινό τραπέζι με δωρεάν φαγητό και ποτό οργανώνεται την Κυριακή του Πάσχα, με σούβλες και κρασί που θα προσφερθούν δωρεάν σε όσους προσέλθουν στην περιοχή των εργατικών πολυκατοικιών Ταραμπούρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις