Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εθνική Ισπανίας: Σοκ στην ομάδα με τον Γκάβι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνική Ισπανίας: Σοκ στην ομάδα με τον Γκάβι

Εθνική Ισπανίας: Τι συμβαίνει με τον παίκτη της Μπαρτσελόνας

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Στον χθεσινό (19/11) αγώνα με τους Ισπανούς να αντιμετωπίζουν την Γεωργία για την 10η αγωνιστική του Euro 24 στο Estadio José Zorrilla της Βαγιαδολίδ, οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 3-1, με τα γκολ του Robin Le Normand στο 4ο λεπτό, του Φεράν Τόρες στο 55ο και το αυτογκόλ του Λοχοσβίλι στο 72ο λεπτό, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Κβαρατσχέλια στο 10ο λεπτό.

Δυστυχώς, στο 26ο λεπτό έγινε μια αναγκαστική αλλαγή με τον Σάνσετ να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και τον Γκάβι να περνάει εκτός. Ο παίκτης της Μπαρτσελόνας, ενδέχεται να μην αγωνιστεί ξανά τη φετινή σεζόν και να χάσει ακόμα και το Euro 2024, αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι για ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο.

Πως έγινε το περιστατικό

Ο μέσος της Μπάρτσας, επιχείρησε να κάνει ένα κοντρόλ με τον ώμο και να γυρίσει το σώμα του, όμως το πόδι του κόλλησε στο χορτάρι και υπέστη ζημιά. Μάλιστα, από τις γκριμάτσες του έδειξε να αντιλαμβάνεται αμέσως ότι υπέστη σοβαρό τραυματισμό. Η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ενημέρωσε ήδη την Μπαρτσελόνα ότι με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις ο τραυματισμός είναι ρήξη χιαστού, όπως μεταφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, κάτι που σημαίνει ότι ο Γκάβι θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.

Να τονιστεί ότι, ο Φεράν Τόρες της Ισπανίας μετά το γκολ που σημείωσε στο 55ο λεπτό, πανηγύρισε με τη φανέλα του τραυματία Γκάβι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις