Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Mamma Mia 3 σίκουελ: Επιβεβαιώθηκε η κυκλοφορία της τρίτης ταινίας
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Mamma Mia 3 σίκουελ: Επιβεβαιώθηκε η κυκλοφορία της τρίτης ταινίας

Mamma Mia 3 σίκουελ: Είναι γεγονός επιστρέφει στους κινηματογράφους

Το «Mamma Mia 3», η τρίτη ταινία του εμβληματικού μιούζικαλ, είναι γεγονός. Η επόμενη προσθήκη του αγαπημένου μιούζικαλ αναμενόταν έντονα εδώ και αρκετό καιρό, με την παραγωγό της ταινίας Tζούντι Κρέιμερ να λέει μάλιστα ότι «όλοι το θέλουν». Τώρα, μετά την επιτυχία της ταινίας του 2008 και της δεύτερης του 2018, το «Mamma Mia» επιστρέφει ξανά. Η επιβεβαίωση της νέας ταινίας έγινε από τον Βρετανό κωμικό, Άλαν Καρ. Μετά την κυκλοφορία του νέου ριάλιτι διαγωνισμού «Mamma Mia! I Have a Dream», στην οποία ο ίδιος είναι κριτής, αποκάλυψε σε μια νέα συνέντευξη στο Capital Breakfast τα σχέδια της τρίτης ταινίας. Στον νέο διαγωνισμό, ο Καρ μαζί με τις συναδέλφους του κριτές, Τζέσι Γουέρ, Σαμάνθα Μπακρς και Άμπερ Ράιλι αναζητούν το επόμενο πρόσωπο που θα υποδυθεί τη Σόφι και τον Σκάι στο ομώνυμο θεατρικό μιούζικαλ στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου.

Ο παρουσιαστής του «Capital Breakfast» ρώτησε: «Το Mamma Mia βρίσκεται στο West End εδώ και 25 χρόνια, να είσαι ειλικρινής, είναι αυτός ένας τρόπος για σένα να μπεις και εσύ στο καστ;». Στη συνέχεια, ο Καρ ανέφερε: «Λοιπόν, έχω μια αποκλειστικότητα για εσάς, η Τζούντι Κρέιμερ, η παραγωγός, είπε ότι θα είμαι στο Mamma Mia 3, ναι, και το είπε αυτό και κάναμε μια συνέντευξη Τύπου και είπα “πες το πες το” γιατί είχε πιει μερικά κρασιά όταν το είπε και ήθελα να το πει μπροστά σε όλο τον Τύπο». Μια από τις παρουσιάστριες της πρωινής εκπομπής στη συνέχεια έσπευσε να διευκρινίσει: «Δηλαδή στην ταινία!;». Στο οποίο απάντησε ο Καρ: «Η ταινία, ναι, πάω στο Χόλιγουντ μωρό μου!».

«Ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές στο σίκουελ»

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές των δύο ταινιών ήταν οι Μέριλ Στριπ, Αμάντα Σέιφριντ, Πιρς Μπρόσναν και Κόλιν Φερθ. Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό ποιος θα συμμετάσχει στην τρίτη επερχόμενη ταινία. Κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνομιλίας της με το Variety, η Κρέιμερ είχε επίσης αποκαλύψει πληροφορίες για το νέο σίκουελ. «Είμαι σίγουρη ότι [η τρίτη ταινία] θα γίνει», είχε πει. «Είμαι στην προνομιούχα θέση να έχω τα Universal Studios που θέλουν να το κάνουν, με τα οποία μου αρέσει να συνεργάζομαι, και έχω μια ιστορία. Ο Bjorn και ο Benny χρειάζονται πάντα κάποια πειστικότητα. Δεν ξέρω πόσο ακόμα θα χρειαστεί να τους πείσουν, γιατί όλοι θέλουν άλλη μια ταινία». Μιλώντας στο Deadline νωρίτερα φέτος, είπε: «Δεν θέλω να το παρακάνω, αλλά ξέρω ότι υπάρχει μια τριλογία. Υπάρχει μια ιστορία εκεί, και πιστεύω ότι η Μέριλ πρέπει να επιστρέψει – και αν το σενάριο είναι σωστό, θα το έκανε, νομίζω, γιατί πραγματικά της άρεσε να παίζει την Ντόνα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις